sa vad cum sta treaba cu vinilurile... e posibil sa se fi schimbat formatu, cu autosculptu s.a.m.d.
si daca merge sa fac viniluri custom pt echipa, numai cei care au vinilul instalat il vor putea vedea... poate va ganditi ca vinilurile care trec prin autosculpt sunt "trimise" celorlalti participanti la cursa... ei bine, eu cred ca treaba sta altfel: sunt trimise coordonatele vinilului, exact cum sunt memorate in cod hexazecimal in joc
adek o lasam moarta da' avand in vedere k avem autosculpt - krek se poate face pe ici p colo initiala numelui crewului cu vinuil (fara sa fie la comanda)
io mi-am schimbat-o pe a mea... am sters-o pe cea cu nfsc, si am facut una mai misto cu AdiNX pe japoneza (se citeste aji enikusu - e scris in hiragana)
Tha Wizardz will f**k u up ...semnatura lui adi e cea mai tare,in japoneza,crewul lui va fi o multime de japonezi obsedati de drift si drag...in tha good way
Tuner power...Wizardz power
P.S.:Sa nu imi ziceti ca o sa gasiti defecte ca stiu ca sunt ca am mouse de...si masina vroiam sa fie neagra dar imi era sila sa schimb backgroundul ca sa se vada cum trebuie
cica sunt 6 poze noi pe NFS-Planet, dar in realitate numai una e noua
anyways... un link: http://nfsplanet.com/index2.php?lang=eng#3572
si sa intrati pe Worthplaying, ca acolo sunt 5 screenuri misto (deci 1 plus astea 5 face 6)
1 week left fratilor (cel putin pana o sa inceapa sa se miste pe net) si cam 2 pt cei ce-l vor original - e cazul sa simtim aceeea incalzire sufleteasca ce ne si consoleaza in aceelasi timp - oricum - ce facem cu echipele - ne timem de tr si ne impartim in echipe pe 4t si facem blacklist ???