mi se pare foarte nasol jocul, controlul este varza, se misca de parca ar fi in aer, culorile si grafica imi plac, da partea de gameplay nU ... numai mie mi se misca ciudat masina ?
Si eu am aceeasi problema. Masina aia zici ca zboara in curbe . . . nvm
Dar totusi care este farmecul jocului ? tuning din cate am observat eu nu este, sau este ? daca nu ai volan nu poti controla masina asa cum trebuie, cica . . . deci. explica cineva ce poti face in joc, inafara de curse pentru care ai nevoie de volan ?
In acest joc poti conduce. Mie mi se pare ca este destul de bun cu un volan mediu (cu un volan bun cred ca este excelent). Masina derapeaza destul de realist si o poti controla. Un joc nu trebuie neaparat sa fie de tuning sa fie interesant (gen. GTR , TOCA3 , DiRT - in toate te poti distra de minune cu un volan chiar si fara tuning.)
Cine spune ca jocul nu are legatura cu tuningul ori se inseala ori nu stie sa isi caute masina potrivita...
Exemple si aici niste poze cand ne dadeam eu cu inca niste useri de aici...
Avem o problema cine are PC cu minim 1 GB ram si net bun sa tina serveru ? (nu non stop...darmacar cand hotaram sa ne dam). Asteptam propuneri.
Nu stiu ce aveti voi cu tastatura cand eu joc cu tastatura si mi se pare super ok...am si volan dar nu se compara...Fiecare cu gusturile sale