Nu vad ce e asa anormal?
Pur si simplu am incercat sa le aduc aminte tuturor ,pentru ca multi uita si crede-ma ca asa e!
Cat despre replica cu bunica eu zic sa o lasi balta!Daca ai vrut sa fii interesant nu ti-a iesit
@giugiu - am mai avut discutia asta o data . . . cred ca tu vrei sa fi interesant, doar si de data asta postasem eu putin mai sus termenul si credema ca nu sunt asa de multi cei care il uita pentru ca in primul rand concursul dureaza o saptamana (ar fi trebuit sa stii, doar participi de ceva timp) iar in al doilea nu trebuie sa umplem topicul de off topic . . .
PS: poti intra si cu 3 poze.
PSS: voi face pollul mai tarziu . . .
De azi am inceput un nou proiect impreuna cu Bogdan(skyZZo),GameTuners.Am facut un blog unde vom posta masini modificate de noi in diverse jocuri,dar si masinile castigatorilor de la acest concurs.Pentru inceput am postat Audi S4 cu care o sa particip la concurs.Sper sa va placa.
Link la semnatura
Last edited by Oltcit Rally Team; 08-04-10 at 23:24.
Daca ziceti ca sunteti asa punctuali de ce nu sa facut pollu pana acum?Sau mai asteptati pe cineva!
V-am mai dovedit inca odata ca nu puteti respecta un termen!
gonzy scuzama, dar poate cupe de inghetata ca E46 e Coupe
Buna tema sper sa-mi iasa ceva calumea, bafta la toti!
Scuze de greseala e46 COUPE nu cupe mam grabit trebuia sa ma duc la o masuratoare sper sa va placa tema.
Si sper ca venit cu ideii mai noi decat vopsitul original de DTM sau GT1.
Bafta si fiti creativi.
De data asta va surprind cu un proiect foarte non conformist si non clean look.
Va prezint in cateva cuvinte.
Este un proiect inspirat din istoria BMW si cea de a picta bmw-urile de curse. Si de acea am ales o combinatie 2 tones rosu/negru trecerea facand o pictura un colaj inspirat din pictura cubista si futurism lu Pablo Picasso. Masina e preparata de drift cu Bodykitul stok de M3 mi se pare cel mai potrivit pentru aceasta masina.Jante ENKEI racing simple de a nu atrage atentia pe roti ci pe forma masinii si vopsit.