Care vi se pare cel mai real joc, in sensul ca se apropie cel mai mult prin actiunile personajului din joc, de realitate ( conduce masina, se joaca etc. ). Mie unul, cel mai real joc de pana acum , mi s-a parut sims 3 . Parerea mea.
Am mai auzit de un joc online, numit Second Life. Se zice ca este chiar foarte real.
daca iti permiti sa joci Second Life atunci esti invitatul meu. exista lume care traieste practic in second life, cumpara locuinte acolo alea alea. fara bani jocul e chiar o porcarie
ca sa iit faci o idee, a cumparat un nenea din america un apartament in second life cu 1 mil de $. bani reali. se tin concerte live in joc cu intrare si toate cele.
eu l-am incercat o zi sau doua dar fara " viata sociala" nu faci nimic acolo. e interesant ca poti crea un personaj care sa iti semene aproape perfect si sa interactionezi cu lumea in timp real. dar totusi sims e mai tare
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [SEAT] [AUDI] [2 Roti]
Re: Cel mai real joc
Quote:
Originally Posted by RideTheRiddle
ca sa iit faci o idee, a cumparat un nenea din america un apartament in second life cu 1 mil de $. bani reali. se tin concerte live in joc cu intrare si toate cele.
eu l-am incercat o zi sau doua dar fara " viata sociala" nu faci nimic acolo. e interesant ca poti crea un personaj care sa iti semene aproape perfect si sa interactionezi cu lumea in timp real. dar totusi sims e mai tare
apartament nu...
exista o casa...ce`a mai scumpa locuinta care sa vandut in Second Life a fost o casa ( INCREDIBILA ) cu 10.000 $ bani reali ...
iar ce`a mai mare suma castigata in joc a fost de 2 milioane de $ bani reali ...
o tipa care a vandut terenurile unde e cartieru ala de vile ...
e criminal jocu...dar are ceva cerinte..
si iti trebuie ceva banuti sa investesti la inceput...
dup`aia e ok !
'07 Peugeot 307CC
mie mi s-a parut un joc bun Mafia, faptul ca mergi pe strada, se ia politia de tine, masina iti franeaza ca p*** daca o calci nitel, un joc unde ai semafoare, pietoni, si tot ce vrei, plm inveti sa conduci cu jocul ala!
__________________ live high, have fun.. and don't do anything stupid! Instalatii GPL TOMASETTO fara butelie! 0764781647
Member of: [VW] [Nissan] [2 Roti] [FOTO] [4Rally] [4Wheels]
Si eu am vrut sa imi dwl Second Life dar din pacate nu mi-a mers ...nu stiu de ce .
Sims 3 mi se pare un joc frumos , interesant , care te lasa cu gura cascata cateva ore bune cand ii dai start .
Chestiile pe care le tot vezi in joc , ca sunt reale ca sunt aproape de realitate si ceea ce este in joc facem si noi , ne determina sa il jucam , sa fim curiosi ...
Imi place mult sims 3 dar m-am cam lasat deocamdata de el , ca stiu cum am facut cand aveam SIms 2 si Sims Pets , stateam cu orele la PC si nimeni si nimic nu ma lua de acolo ...asa ca la Sims 3 mi-am facut frumos casuta mi-am aranjat totul dar ...mai dureaza pana cand o sa continui ...
Member of: [VW] [Nissan] [2 Roti] [FOTO] [4Rally] [4Wheels]
Quote:
Originally Posted by Frizz
Dupa parerea mea va fi Carrier Transporter, care va aparea in 2010.
Uite aici trailerul, sunt sigur ca iti va place:
Numai bine.
Interesant , o sa-l iau si eu cand apare dar oare este asemanator cu GTa sau este doar cu masini ? Adica pot sa fac cumparaturi crime etc ( la asta ma refer ) ai mai multe detalii sau stii doar ceea ce arata in trailer-ul asta ...?!