Ce misto, eu nu inteleg chestia asta: Daca s-a retras X ma retrag si eu. Hai sa ne retragem toti
))
Oricum, sunt convins ca nu ar fi iesit mare chestie, pentru ca acum sunt multi useri noi pe care nu ii intereseaza. Data trecuta a fost mult mai bine, cand jucau numai cei care stiau, ne cunosteam intre noi, si asa mai departe. Intr-adevar, au existat si atunci faze d-astea, dar atunci ne permiteam, pentru ca tot au jucat vreo 15 (sau mai multe) persoane.
Oricum, eu voi continua sa joc, chiar daca nu exista un campionat, pentru ca nu asta e important. Aia era doar de distractie, ca oricum se stie cine e cel mai bun aici. Atunci am facut campionat pentru ca nu eram siguri care e mai bun dintre noi, cati eram. Eram vreo 5 sau mai multi insi care eram cam la acelasi nivel, si vroiam sa vedem care e mai bun.
Acum nu vad rostul chestiei asteia, pentru ca oricum suntem maxim 10 insi care jucam (si aia din an in Paste, sunt vreo 3-4 care joaca mai des) si tot ne certam intre noi. Daca vrei sa joci NFS joci si fara campionat, si fara net, si fara retea. Nu e obligatoriu sa particip la un campionat ca sa se puna. Nu se castiga nimic, deci nu vad care e tragedia. De campionatul asta nu mai stie nimeni, in afara de noi, cei care postam pe topicul asta, deci eu chiar nu imi dau seama pentru ce atata agitatie.
Cine are vreo problema cu ce am scris eu, poate sa imi dea un PM.