PC Games Totul despre jocurile pe calculator |
19-05-12, 16:35
|
|
Stage 3
|
Re: Need for Speed: Shift
Quote:
Originally Posted by MarUsh
Am facut neste tururi cu o super masina Pagani Zonda R, cand puneai "frana" oprea masina in 2 m, daca nu aveam traction control, cred ca ma invarteam intruna pe traseu, dar chiar si asha m-am rotit de 2 ori.
Uite ce a iesit:
|
am reusit sa stapanesc si eu un Zonda R,am scos undeva la 6:50 dar cu greu
|
|
|
19-05-12, 16:40
|
|
Stage 3
|
Quote:
Am incercat sa fac un lap cu Bentley SS, dar nu am reusit
Nu am mai pus frana intr-o curba, m-am lovit de parapet si de restul puteti vedea
|
Stiu curba,inainte de curba e linie dreapta si presupun ca i-ai dat cam 240-250,ghicesc bine? Din pacate nu pot juca prea bine shift 2 cu mouse-u As vrea sa am si eu Bentley in shift 1,oricum eu am bagat niste moduri in shift 1 cum ar fi:ferrari 458,corvette c5 Z06,Audi RS6,Lamborghini LP640-SV,Lamborghini Diablo,Buggati EB110,Buggati SS,Audi R8 V10,Koenigsegg Agera,ZOnda Cinque etc...Imi cer scuze ca nu pot pune poze din joc,nu stiu de ce dar cand intru in paint pentru a sava printu,imi apare poza black....ciudat...
uite aici moduri pentru Shift 2,pentru ati inbunatatii performantele,poate gasesti un mod pentru physics ca sal faca asemanator cu Gran Turismo 5 dp xbox http://www.nogripracing.com/files.php?subcat=113
19-05-12, 18:56
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by Bakena
Stiu curba,inainte de curba e linie dreapta si presupun ca i-ai dat cam 240-250,ghicesc bine? Din pacate nu pot juca prea bine shift 2 cu mouse-u As vrea sa am si eu Bentley in shift 1,oricum eu am bagat niste moduri in shift 1 cum ar fi:ferrari 458,corvette c5 Z06,Audi RS6,Lamborghini LP640-SV,Lamborghini Diablo,Buggati EB110,Buggati SS,Audi R8 V10,Koenigsegg Agera,ZOnda Cinque etc...Imi cer scuze ca nu pot pune poze din joc,nu stiu de ce dar cand intru in paint pentru a sava printu,imi apare poza black....ciudat...
uite aici moduri pentru Shift 2,pentru ati inbunatatii performantele,poate gasesti un mod pentru physics ca sal faca asemanator cu Gran Turismo 5 dp xbox http://www.nogripracing.com/files.php?subcat=113
|
Multumesc pt site, am gasit si eu un patch care a adaugat ceva masini si track-uri, dar majoritatea masinilor sunt modele vechi, gen BMW 3.0 CSL sau Nissan Skyline 2000GT-R.
19-05-12, 20:55
|
|
Stage 3
|
Quote:
Multumesc pt site, am gasit si eu un patch care a adaugat ceva masini si track-uri, dar majoritatea masinilor sunt modele vechi, gen BMW 3.0 CSL sau Nissan Skyline 2000GT-R.
|
ai grija mare pentru cerintele modurilor,sar putea sati ceara sa ai Shiftu unpacked si alte patchuri etc .imi bag si eu Shift 2 acuma ,dar trebuie sami bag nijte moduri sami scoata din spectatori si obiecte ca sami mareasca FPS la joc,sa pot sal joc si eu decent .
Te sfatuiesc sati iei si shift 1 si sa incerci sa scoti traction control si toate asisturile nu inainte sati dau eu un config pentru mouse in caz ca nu ai volan
|
|
|
19-05-12, 21:49
|
|
Stage 2
|
Quote:
ai grija mare pentru cerintele modurilor,sar putea sati ceara sa ai Shiftu unpacked si alte patchuri etc .imi bag si eu Shift 2 acuma ,dar trebuie sami bag nijte moduri sami scoata din spectatori si obiecte ca sami mareasca FPS la joc,sa pot sal joc si eu decent .
Te sfatuiesc sati iei si shift 1 si sa incerci sa scoti traction control si toate asisturile nu inainte sati dau eu un config pentru mouse in caz ca nu ai volan
|
Patch-ul de care vb. l-am luat de pe torrente, este patch-ul celor de la speedhunters, si cu un pic de ajutor am reusit sa il fac sa nu mai aiba limita...
Mi-am bagat si eu acele moduri care scot spectatori si restul, si merge foarte bine.
Am un volan, nu foarte stralucit am dat 100 ron pe el, dar isi face treaba.
|
|
|
20-05-12, 12:55
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
Quote:
|
Cum ai reusit sa controlezi directia masinii din mouse?
|
|
|
20-05-12, 19:09
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by HD-90-MTZ
Cum ai reusit sa controlezi directia masinii din mouse?
|
mare lucru nu am configurat,am luat doar un fisier pe care l-am bagat in folderul ControlerDefaults/PC,am intrat apoi in shift si am selectat Presetul pentru Custom Wheel parca,nu mai tin minte bine,apoi am pus acceleratia pe A si frana pe Z,gear up pe shift si gear down pe ctrl....In rest nu am schimbat nimic
si merge fara probleme ..Am si eu volan la 100 ron dar e petarda rau....
Aici aveti Mouse Steering pentru Shift 1:
Extractezi fisierul si il bagi in Shift/ControllerDefaults/PC dupa care iti pui tu butoanele pentru acceleratie etc
Last edited by Bakena; 20-05-12 at 19:12.
|
|
|
20-05-12, 19:31
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
Pai eu am Shift 2 ,merge si la mine cu fisierul acela sau doar la shift1?
|
|
|
20-05-12, 22:56
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by HD-90-MTZ
Pai eu am Shift 2 ,merge si la mine cu fisierul acela sau doar la shift1?
|
Nu sunt sigur,incearca,dar cand intri la Presets in joc,selectezi presetul de keyboard .
Am luat si eu Shift 2,din pacate nu prea imi merge bine,am scos 9:12 cu un leon....
Cei care vor sa le fac Shift 1 in asa fel incat sa simta ca joaca GT5,sami dea PM .folosesc moduri gen GranTurismo Physics,No Wheel Shake etc,pentru al aduce cat mai aproape de realitate
|
|
|
26-05-12, 20:54
|
|
Stage 2
|
TakeOff
|
|
|
30-05-12, 12:54
|
|
Stage 3
|
Quote:
TakeOff
|
WTF....app care e ruta? romania-spania? )
|
|
|
30-05-12, 20:18
|
|
Stage 2
|
Quote:
WTF....app care e ruta? romania-spania? )
|
in drum spre 上海
|
|
|
26-06-12, 21:30
|
|
Stage 2
|
Close to the wall
|
|
|
22-12-12, 12:09
|
|
Stage 5
Member of: [CHEVROLET]
|
|
|
|
02-03-13, 19:21
|
|
Stage 3
|
De unde iau si eu acel mod pentru a scoate obiectele pentru marire FPS ?
Si ce mod-uri mai sunt recomandate?
E pt. prima oara cand joc Shift 1.
|
|
|
|
|