Member of: [VW] [NoSpeedLimit Romania Club] [MERCEDES]
Re: Crazy Team Racers
hello everybody! fiind primul meu post pe acest topic tin sa salut toti colegii de club si sper sa purtam o colaborare benefica pt club. pt inceput va prezint evolutia masinii mele:
Member of: [VW] [DACIA] [Old School Cars] [4Rally]
Re: Crazy Team Racers
APEL LA CEI CU SUFLET MARE :sa va dau mai multe detalii : Nevasta profesorului meu de engleza a nascut acum 4 luni gemeni : o fata sanatoasa tun si un baiat care nu poate manca pentru ca are tubul digestiv infundat. el hranindu-se printr-un tub introdus in stomac...are nevoie pentru 20.000 de euro pentru a se opera in Germania,statul roman nu a vrut sa colaboreze cu statul german si nu il ajuta deloc...cine vrea sa doneze ceva bani sa ii stranga cineva de la voi si sa ma anunte la 0748983761 si sa vedem cum sa mii trimite.....in caz de se trimit bani o sa anexez aici chitanta ca am depus banii..astept un semn de la oamenii cu suflet mare
Sallll!!!!Eu sunt unul din membrii de la Buc si in sf miam terminat si eu masinutza este o dacie 1310,a suferit multe modificari si mai urmeaza si vara asta sa mai sufere cateva(un motor de r5 turbo)sper sa va plak....http://opsscatalin.hi5.com/friend/ph...29_304713552_0