14-10-04, 18:49
|
|
 Stage 5
|
...... hai ca v-am lasat .. am plecat la sarbatorile iasului .. in seara asta ceva artificii niste vin fiert si ceva pastrama afumata ......
bafta la toti .....
|
|
|
14-10-04, 19:17
|
|
 Stage 5
Member of: [SKODA]
|
deci mai bine jucatzi NFS pana la 18 ani si apoi puneti mana pe volan. eu de exemplu conduc de la 12 ani si am avut in sange condusu' iar cei din automotorclub ma shtiu putin dereglat (bine k mai toti din club sunt) dar niciodata nu am ieshit singur de capul meu cu mashina prin cartier. cum au mai zis si altii doamne fereshte de un accident parintii voshtri o mierlesc. gandeshte-te ca ii mai dai o forja prin cartier, si dintre mashini iti sare un copil si il l-ai luat din plin. si nu-i nevoie sa ai viteza. 40 la ora e de ajuns. ce faci atunci???/ think about!!
|
|
|
14-10-04, 19:27
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"IS 18 BOG\"
Quote:
Originally Posted by \"EvLSant0S\"
EPoX .. ziceai mai sus ca .. orice pushti de 15 ani isi face racing club... uite .. eu cu alex maxx am facut 4ss-u .. noua ne-a venit ideea acum cateva luni .. si uite ca .. am ajuns sa facem si noi ceva.... ai si u dreptatea ta... si ei la randul lor au dreptatea lor , gandeste-te ca peste 2-3 ani , ei or sa faca \"play-uri\"..... oricum ... sper sa o rezolvati cumva ... succes ..
|
santos tata ... ceva gin aveti ?
mai omule ... cat timp ai stat pe 4tuning pana sa faci 4ss ?
cat timp ai participat la discutii ... intalniri pana sa faci 4ss ... .din partea mea poa' sa-si faca ce vor muschii lor ....
dar chestia e ca nimeni nu a auzit de ei ... si is mai multe daca ai sa intri pe automotorclub sa vezi ce si-a pus omul al rubrica \"masina mea \"
e un cielo cu nr de polonia .. si zice ca e a lui ... si mai sus scrie ca vrea vinil si spoilare .....
ca sa declari un club trebuie macar sa stie lumea de tine macar oleak .. nu sa stie lumea prin liceu .. ma eu is mare si tare si cunosc pe toti cu masini tunate din tara si am si eu racing club
deci .. macar sa se zica adevarul .. nenea \"cartonel\" a declarat ca are un prieten .. adik pe proprietarul acelui cielo facut la kid tuning ..alb cu viniluri albastre ..... si mai multe
oricum imaginatie bogata de copil de 15 ani ......
tu santos ..... oricum nici bunicamea care nu prea vede nu-ti da 15 ani ... asha ca bafta si sa numai cresti ca ai crescut destul :P
P.S. nenea primaru' da si nou caldura ca mi-au amortzit de frig degetele si nenea cu netul .. cand naiba o sa mearga si la noi calumea ? v-au inghetat cablele ?
|
ai dreptate ....
14-10-04, 19:54
|
|
Stage 1
|
Epox in mare parte iti dau dreptate, nu m`o fi pricepand eu la tuning. Nici nu am afirmat acest lucru. Omu` cat traieste invata...dar nu inteleg de ce trebuie sa-mi sari in cap pt ca am condus o masina, imi place fenomenu` asta...si`mi spui sa joc NFS ...oricum cutia de viteze e modificata, nush cum se cheama...ce s-a modificat in ea...dar stiu ca mareste turatia motorului.
Sa-i raspund si lui radutzu ...
Spune-mi si mie cati copii ai vazut tu p`afara pe la 2-3 dim. si oricum pe unde conduc e un loc unde nu prea umbla copii din cartier...e o strada dreapta...cred ca are cam 500m ...garda nu umbla pe acolo, deci de ce sa-mi fac probleme? . Oricum ai mare dreptate cu ce spui tu, dar pana acum nu au fost probleme si sper sa nu apara.
|
|
|
14-10-04, 19:58
|
|
Stock
|
indiferent ce ziceti voi acolo, m-am apucat de o treaba si am sa o duc pina la capat....so wish me luck
|
|
|
14-10-04, 20:20
|
|
4 Speed Squad Member
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [4 Speed Squad] [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"NoAClub\"
oricum cutia de viteze e modificata, nush cum se cheama...ce s-a modificat in ea...dar stiu ca mareste turatia motorului.
|
stiu ca sunt un pic offtopic... dar cum poate mari cutia de viteze turatia motorului?  cutia din ce stiam eu, face parte din sistemul de transmisie...si nu da turatia motorului... dar poate nu stiu eu...
|
|
|
14-10-04, 20:29
|
|
Stage 1
|
Dupa cum a spus si Epox nu ma pricep la asa ceva, dar atat stiu ca face cutia aia. Inainte in a 4-a @ 4000rpm mergea cu ~100, cu asta in a 4-a @4000 rpm merge cu ~85-90. Nush exact ca-i stricat kilometraju` si indica mai putin.
|
|
|
14-10-04, 20:36
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Anonymous Motorsport ]
|
Rapoartele mai scurte 
De aia acceleratie mai buna viteza maxima mai mica
|
|
|
14-10-04, 20:39
|
|
Stage 1
|
Noo...uite cine stie. Mi-o zis ala care a modificat-o da` grija aia o aveam eu atunci...
|
|
|
14-10-04, 20:41
|
|
4 Speed Squad Member
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [4 Speed Squad] [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
Ce-ai zis tu ca o cutie mareste turatiile motorului e ca si cum ai spune ca avand un cal si o carutza... daca schimbi caruta cu una diferita si deplasarea este mai buna inseamna ca a devinit calul mai \"vanjos\" in urma schimbarii...
iar cutiile cu rapoarte diferite fac ca turatiile sa se transmita altfel la roata... deci pentru o aceeasi tuartie cu 2 cutii diferite sa ai viteze diferite...
|
|
|
14-10-04, 20:46
|
|
Stage 1
|
Da...eu ce-am mancat mai devreme? Rapoartele nu-s la cutia de viteze? Sa luam exemplu` tau cu carutza...schimbam carutza...merge mai bine...s-a schimbat ceva la cal..dar nu stiu ce...nu-i asemanator?
|
|
|
14-10-04, 20:53
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Anonymous Motorsport ]
|
Da.. schimbam potcoavele
Ce comparatie... m-a umflat un ras... schimbam ceva la cal... LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
|
|
|
14-10-04, 20:54
|
|
Stage 1
|
Poate nu`i bun aluatu`...materialu`...nu`i destul de aerodinamic...il mai cioplim oleaka... Oare ceva de genu` ?
|
|
|
14-10-04, 20:55
|
|
Stock
|
Frate, dar esti in pom rau...
Cum sa-ti creasca turatia din cutia de viteze???
I-ti creste daca vrei acceleratia sau viteza maxima, dar cu turatia nu are nici o legatura...
La o cutie poti sa modifici rapoartele in doua moduri...
1: Renunti la viteza de top si cresti acceleratia(pinioane mai mari)...
2:Renunti la acceleratie si cresti viteza de top(pinioane mai mici, cu mai putini dinti...)
Asta se face la fiecare treapta de viteze in parte...
|
|
|
14-10-04, 20:56
|
|
4 Speed Squad Member
 Stage 5
|
Re:
De ce pui intrebari d'astea:
Quote:
Originally Posted by \"NoAClub\"
Da...eu ce-am mancat mai devreme?
|
nu de alta dar... cine stie ce-ti raspundeam daca nu eram cumpatat
|
|
|
|