03-11-10, 00:22
|
|
Stage 5
Member of: [Honda]
|
Re: DreamWorks
Quote:
Originally Posted by Tweety_rzw
Vom face în felul următor , toţi membrii vor contacta pe mine şi pe saa' pe YM şi între timp ne vom decide unde ne vedem şi ce oră , dar fără a posta pe forum locaţia şi ora,ca să nu mai avem musafiri nepoftiţi ! Mi se pare mult mai ok aşa !
|
Si pe mine ...
Quote:
Originally Posted by Alex30
Urat...ce oameni ma nene chiar nu se gandesc si ei putin inainte sa faca ceva? Aveau liber afara sa faca unde vroiau ei. Acum, din cauza la unu dasta sufera o gramada de lume pentru ca trebuie sa caute alt loc de intalnire, iar in parcare la Sun Plaza era perfect acum tinand cont ca vine si iarna si este frig afara. Eu zic de preferat sa gasim alt loc de intalnire...e nasol sa lasam masinile si sa urcam in Sun..ca nu avem ce face.
@Razvan: Nu cred ca e bine sa tinem secret data si ora de intalnire si sa ne "ascundem" ca poate vor sa mai vina noi membrii sau pur si simplu oameni capabili care vor doar sa vina de placere la intalniri. Eu zic sa se anunte unde si cand ne vedem iar daca mai vine vreunu dala...sa vina! daca efectiv atat ii duc pe unii capu' asta este...
|
Ai dreptate, sunt ceva persoane care vor sa mai vina.Eu zic sa ne mai vedem de cateva ori in Sun ... avem dovada "carosabilul" ca nu sa intamplat nimic in preajma noastra...iar daca vedem un figurant ii luam numarul de inmatriculare.
|
|
|
03-11-10, 00:23
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW] [Opel]
|
Şi îţi convine să îţi vină un reisăr din ăsta nebun?I-aş tăia picioarele pisamash pe ei de inapţi....
|
|
|
03-11-10, 00:25
|
|
Stage 5
|
Quote:
Şi îţi convine să îţi vină un reisăr din ăsta nebun?I-aş tăia picioarele pisamash pe ei de inapţi....
|
Ii tai picioarele, apoi ii iau si numarul de inmatriculare ( si la propriu, si la figurat ).
Glumeam...poate...
|
|
|
03-11-10, 00:46
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA] [4Wheels]
|
Quote:
|
Normal ca nu-mi convine...dar deaia suntem atati acolo
|
|
|
03-11-10, 01:05
|
|
VW Driver
Stage 5
|
Nu frate da nu mai există loc în care să stai şi tu potolit la o vorbă că vine vreun " reisăr nebun" să îşi arate el caii putere...
TOT LA SUN LA ACEEAŞI ORĂ 20:00 MOMENTAN NESCHIMBATĂ LOCAŢIA NESCHIMBATĂ ORA ! :censored :
|
|
|
03-11-10, 01:33
|
|
Inferno Motorsport Member
Stage 5
Member of: [Inferno Motorsport]
|
si nu se stie culoarea sau numarul masinii????
P.S mai DEV, M3 vrei sa spui nu?
|
|
|
03-11-10, 09:44
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
M3, M5, ce pana mea mai conteaza.... eu sunt de acord sa le rupem picioarele (glumesc). Desi daca l-as vedea pe unu d-asta in parcare l-as intreba asa cu frumosu: "prietene, te simti bine? te doare capu? vrei ajutor?". Propun ca vinerea aceasta sa ne intalnim in acelasi loc, la aceiasi ora. Daca vom avea parte si de bodygarzi, vom discuta amabil cu ei, asa cum am facuto si data trecuta. Nu avem nimic de ascuns, si nici n-am facut nimic rau pana acum. O sa stabilim si un alt loc de intalnire daca va fi cazul, desi aici e perfect.... Tinem legatura aici pe topic, daca e ceva dati un PM, eu sunt online pana dupa-masa de obicei. Va rog inca odata sa aduceti banii pentru parasolare vineri (30 lei)!
PS: Pe YM! ma gasiti mai greu, mai repede la telefon 076 89 00 86 (Liviu).
|
|
|
03-11-10, 13:58
|
|
VW Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by daffy duck™
si nu se stie culoarea sau numarul masinii????
P.S mai DEV, M3 vrei sa spui nu?
|
JET pls
|
|
|
03-11-10, 15:02
|
|
Inferno Motorsport Member
Stage 5
Member of: [Inferno Motorsport]
|
Quote:
JET pls
|
baaaaa....te sparg
poate trec vineri si io...sa-ti vad mecla aia
|
|
|
03-11-10, 17:23
|
|
Stage 5
|
Asteptam un nou membru ...
|
|
|
03-11-10, 21:01
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [Inferno Motorsport] [Echipa de sprijin] [4Rally]
|
cluburile de aia sunt, sa participe la evenimente legale, d-aia se scot si acte & shit, nu zic sa nu existe o ilegala mica cand vor ei, dar trebuie rezultate pe plan legal
|
03-11-10, 22:57
|
|
Stage 5
Member of: [RENAULT] [SEAT]
|
Imi cer scz ca ma bag si eu dar cred ca cel mai bne ar fii sa nu se mai raspunda la aceia care cauta cearta,se poate discuta foarte simplu pe PM sau Messenger.
Nu de altceva dar strica imaginea clubului,de cand a fost infiintat clubul s`a spus ca este o gasca de prieteni nu de "reisari" care vor sa incerce sa infiinteze clubul asta si in viitor sa ajunga undeva mai sus.
Nimeni nu s`a laudat ca are vreun x6..vreun passat cc..sau vreun Porsche de ultima fita.
Mai bne un "cazan" decat vreo trotineta cu care sa te dai mare smecher prin oras sa treci la 1 cm de oglinzile altora sau vreun Bemve' inmatriculat in Bg sau in alta parte..
Fiecare sa fie mandru de "cazanul" lui!
Bafta clubului in continuare si fara cearta !
|
|
|
03-11-10, 23:00
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by bib_andrey
Imi cer scz ca ma bag si eu dar cred ca cel mai bne ar fii sa nu se mai raspunda la aceia care cauta cearta,se poate discuta foarte simplu pe PM sau Messenger.
Nu de altceva dar strica imaginea clubului,de cand a fost infiintat clubul s`a spus ca este o gasca de prieteni nu de "reisari" care vor sa incerce sa infiinteze clubul asta si in viitor sa ajunga undeva mai sus.
Nimeni nu s`a laudat ca are vreun x6..vreun passat cc..sau vreun Porsche de ultima fita.
Mai bne un "cazan" decat vreo trotineta cu care sa te dai mare smecher prin oras sa treci la 1 cm de oglinzile altora sau vreun Bemve' inmatriculat in Bg sau in alta parte..
Fiecare sa fie mandru de "cazanul" lui!
Bafta clubului in continuare si fara cearta !
|
Mersi Andrey.
Am discutat cu Aleks, ii multumesc pe aceasta cale pentru ajutorul acordat.De vineri...sambata, se va produce o schimbare a topicului DreamWorks.Inca odata multumesc.
|
|
|
03-11-10, 23:02
|
|
Stage 5
Member of: [2 Roti]
|
usor cu bemve inmatriculat pe bulgaria ) ca pdv are P AK la nr
|
|
|
03-11-10, 23:07
|
|
Stage 5
Member of: [RENAULT] [SEAT]
|
Quote:
Originally Posted by SUPAPA_Jr
usor cu bemve inmatriculat pe bulgaria ) ca pdv are P AK la nr
|
Nu ma refeream la cineva anume man..dar sunt multe "Cazane"..care cum a zis si Alex..cad tablele de pe ele..
|
|
|
|
|