Quote:
Originally Posted by *HAV*
plm...credema...ca toate masinile..au fost sorcove  ) ...a fost pishu de pe lume ... unele zici ca erau in doliu cu parasolarele alea ... a mea si a lu' puschi...nu mai zic ...a mea cel putin ...avea si "steguletz" la antena =)) ... la oglinzi dalea sa fluture ...la stegatoare...la jante  ) o spita neagra alta gri=)) ..pnm ne am distrat...asta pana a inceput ploaia...pnm...n are rost sa te superi ...
|
neinteresant .... incetati cu off topicul .... nu mai impodobiti topicul cu nspemii de ***uri prezentativa faceti ceva :

... ati facut vineri niste poze si nu a-ti fost in stare sa le urcati pana azi ... se vede ce mult va pasa ... dak nu eram eu si ink vreo 2 nush dak rezista pana acum ... sa vedem de acum in colo .... si mi-ar place ca aici sa se vb strict de club nu dc prostii faceti intre voi / certuri / rezolvare pb ... etc ...
ps: nu ma intereseaza ceea ce s-a facut pe alte masini ... dar la mine a fost a 3 oara in decurs de 1 luna .... adik 3 intalniri din 4 ... nu e posibil sa plec de 20 min si sa fie masina mea bataia voastra de jok -> capisch
ps2: au mai fost si inainte astfel de evenimente si s-a lasat mai rau ... iar eu nu mai am chef sa`mi bat capu cu nimeni ... si cu asta am zis tot IAR ASTA ESTE ULTIMUL MEU POST AICI
nb