frate ce e topicul asta ... postati si voi ON macar odata pe zii
fara sa se supere cineva pe mine dar se cam duce de rapa munca ... si cum zicea cineva inainte ca daca eu nu m'as mai ocupa clubul ar evolua ft mult
cred ca unii din clubul asta sunt in club asa ca sa fie si ei in club...
daca nu aveti nimic de spus legat de club nu mai postati
e doar parerea mea asa ca tristii aia de pe forum sa nu ia in considerare postul :arro w:
Racer-e,parca la ultima noastra discutie a ramas ca ne zici si noua de event-uri,curse....in fine,nu mai conteaza.
ON TOPIC: Legale la urziceni pe 6 iunie.vreti sa mergem?
O sa discutam despre asta vineri,baieti.Pana atunci ,bafta...si daca mai apare ceva nou,o sa postez aici
frate ce e topicul asta ... postati si voi ON macar odata pe zii
fara sa se supere cineva pe mine dar se cam duce de rapa munca ... si cum zicea cineva inainte ca daca eu nu m'as mai ocupa clubul ar evolua ft mult
cred ca unii din clubul asta sunt in club asa ca sa fie si ei in club...
daca nu aveti nimic de spus legat de club nu mai postati
e doar parerea mea asa ca tristii aia de pe forum sa nu ia in considerare postul :arro w
scuza-ma racer, nu a fost cu intentie rea, dar nu prea mai vorbea nimeni, era pustiu...si vroiam sa mai deschid atmosfera, dar nu prea am reusit in bine. Imi cer scuze la toata lumea.
Racer-e,parca la ultima noastra discutie a ramas ca ne zici si noua de event-uri,curse....in fine,nu mai conteaza.
ON TOPIC: Legale la urziceni pe 6 iunie.vreti sa mergem?
O sa discutam despre asta vineri,baieti.Pana atunci ,bafta...si daca mai apare ceva nou,o sa postez aici
din cate stiu eu doar YLI are masina de tras si am discutat problema asta cu YLI
din cate stiu eu doar YLI are masina de tras si am discutat problema asta cu YLI
dar poate k vrem sa mergem mai multi, nu doar yli. chit ca avem sau nu masini de tras... u ai avut masina de drift cand te-ai dus la cluj? si tot te-ai dus... anunta si u pe toata lumea cand e ceva. bafta