Pentru a fi membru al clubului Ultimate Racers si a participa la intalniri trebuie sa indeplinesti urmatoarele conditi:1)Varsta minima 18 ani 2) Carnet de conducere cel putin categoria b 3) O masina competitiva care sa se incadreze in urmatoarele probe:drag,drift,song,show 4) Fara discriminari de:bunuri materiale,varsta,sex...etc 5) Clubul esti numai in Bucuresti pentru mai multe detali acesati urmatoarele mail-uri: dony_ddc@yahoo.comvyp3r_plesa@yahoo.comcomiki91@yahoo.com "Va multumim"
Pentru a fii membru "Ultimate Racers" trebuie sa participi la intalnirile clubului si sa devii membru loial al clubului si dupaia decidem toti membri clubului daca te acceptam..
Pentru a fii membru "Ultimate Racers" trebuie sa participi la intalnirile clubului si sa devii membru loial al clubului si dupaia decidem toti membri clubului daca te acceptam..
mah esti tu nebun?....si cam ce ar tre sa fac ca sa devin "membru loial"...yo cred ca voi o luati cam in serios cu treaba asta, la varsta voastra....sa nu vi se urce la cap
mah esti tu nebun?....si cam ce ar tre sa fac ca sa devin "membru loial"...yo cred ca voi o luati cam in serios cu treaba asta, la varsta voastra....sa nu vi se urce la cap
Phai...uitate la orice club si sa vezi ca daca vrei sa fii membru trebuie sa participi la intalniri si dupaia sa devii membru loial...si varsta nu conteaza....nu vreau sa ma cert cu tine dar am hotorat cu "...." si a zis ca da si io am fost de acord si akm esti in club daca nu stiai..
Fratiilor voi la 15 ani va faceti club racing, voi vreti oameni loiali, intalnire de consiliu bai mati lasat masca ,cum ramane cu varsta minima 18 ani , cel putin categoria B , voi nu va puteti lua nici a1. proasta initiativa ... no offence!
a sau stati asa e pentru masini scala 1:1 sau pentru cele scala 1:18 ...
ca la varsta voastra nu vad sa conduceti alt ceva decat Rc-uri... nu conteaza daca ai vreo functie sau nu .. daca erai cu capu pe umeri , le bagai mintiile in cap oamenilor astora..