frumoase pozele,multumiri baietilor,ca si-au facut prezenta,chiar a fost o dupamasa faina,eu unu cel putin m-am distrat pe cinste,TRAIASCA ECHIPA "AGRESSIVE RACING TEAM",griji de voi!!!
trebuie imbunatatit clubul ca altfel cu stychere nu ajungeti departe
Stai relax..ca de abia acum incolo vor fi si masinile modificate..putina rabdare.. pana acum sau selectat oamenii care chiar vor sa fie in "team".. o zi buna!
baeti care participa ;Emil-in albastru,dan-pantaloni scurti,mortzi-nu este prezent momentan ,si vlad-tricou rosu ......pana acum au facut o treaba minunata toata stima si respectul pt ei
nu ca dupa aia se uita lumea numa dupa masina mea si nu va mai baga pe voi in seama ))))))) glumeam bro.....eu amu vreau sa imi iau masina sa o bag in ceva ateliae profi de tuning...deci vb peste..cateva luni cat tine proiectu :P acu nu am numa bmw`u si niste jante late )
nu ca dupa aia se uita lumea numa dupa masina mea si nu va mai baga pe voi in seama ))))))) glumeam bro.....eu amu vreau sa imi iau masina sa o bag in ceva ateliae profi de tuning...deci vb peste..cateva luni cat tine proiectu :P acu nu am numa bmw`u si niste jante late )
Noh..apoi..vezi ce faci atunci.. .. ce BMw ai?..pune o poza?..
salutari tuturor,ia sa pun eu niste poze,cu colegi noi si binenteles calibra lui Istvan cu numerele atat de mult dorite de el!tot respectul baetilor care se tin de intalniri si isi fac vreme sa vina la o poveste,vin cu pareri care mai de care si pt GYURI:MULTA BAFTA LA NOUL PROIECT SI ASTEPTAM CU NERABDARE FINALUL,MULT SUCCES TUTUROR!!!!!!!!