Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Cluburi > Cluburi > Alte cluburi

Reply

Thread Tools
Old 10-06-09, 18:24   #1
road_runner_gti

Stage 2

road_runner_gti's Avatar

Default DEUTCH ALTER MOTORSPORT

Salut....E foarte greu ca sa explic ce vreau sa fac cu acest club ,dar voi incerca....De la 18 ani de cand am luat permisu au trecut foarte multe masini pe mana mea ,multe curse,multi nervi,multi banii aruncati dar in schimb am reusit sa imi fac si multi prieteni pe care ne leaga aceasi pasiune...Cursele auto....
Ca orice pustan de varsta noastra iti doresti sa fi intr-un club care sa te reprezinte....asa am fost si eu si alti prieteni de ai mei cu care am hotarat sa facem acest club.
Deutch Alter Motorsport ..... reprezinta numele nostru,masini vechi nemtesti....astea ne-au placut de mici...ideea noastra este de a avea doar masini fabricate in germania(Volkswagen,Bmw,Opel)
Am hotarat in felul asta pt motivele utem aduce piese ieftine din germania,avem mecanici(prieteni in club)care cunosc foarte bine aceste marci auto.
In momentul de fata nu suntem foarte multi in "Club" dar cand iti doresti cu adevarat ceva nimic nu este imposibil...
road_runner_gti is offline   Reply With Quote
Old 12-06-09, 08:09   #2
OpReA

Stage 5

OpReA's Avatar

Default Re: DEUTCH ALTER MOTORSPORT

Va salut baieti,ce pot sa va urez decat MULTA BAFTA in ceea ce v-ati propus.
O singura intrebare am...din ce oras proveniti?din germania?sau...
OpReA is offline   Reply With Quote
Old 12-06-09, 15:25   #3
road_runner_gti

Stage 2

road_runner_gti's Avatar

Salut....Decat eu locuiesc in germania,ceilalti stau in bucuresti
Momentan toate masinile noastre sunt in reparati majore....dar cat de curand o sa fie prezentate....Bafta
Old 23-06-09, 16:53   #4
road_runner_gti

Stage 2

road_runner_gti's Avatar

Sa incepem sa prezentam si noi masinile
Ca membrii fondatori ...road_runner_gti si Laur_vcm
Amandoi avem VW Golf 2 GTI 1.8 16 v Carbs
Dar acum a mea...
An 1989,culoare gri,motor 1.8 16 v cu Weber 45 Carbs,cutie de 16v cu autoblocant si rapoarte foarte scurte,interior recaro(va fi schimbat foarte curand,vor ramane doar 2 scaune sport si roll cage)
Decat o poza am facuta cu telefonu,dupa ce voi termina toata masina il voi ruga pe Golfuletz sa faca un set de poze profesioniste...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	23062009428.jpg
Views:	126
Size:	588.2 KB
ID:	978855  
- Copyright 2025 4Tuning -