30-04-09, 12:28
|
|
 Stage 4
Member of: [Accelarate Club]
|
Re: ACCELERATE PROJECT
Belea BOW-ul. Sunetul ala.....hmmmmm. La fiecare schimbare de viteza parca biciuiesti aia 100 si ceva de caluti
|
|
|
02-05-09, 16:36
|
|
 Stage 5
Member of: [Fiat] [VW]
|
deci , sa arunc o propunere : vreau sa organizam o petrecere sa zicem :Accelerate tuning party , pt ce fel de oameni este se stie de la inceput , se va tine in Rasnov intr-un camping destul de maricel 2 masini de casuta avem si membrii cu pensiuni pt alte feluri de cazari si tot asa , astept si idei de la ceilalti membrii ...
Poate cei care citesc topicul arunca o vorba sa stiu daca e interesata lumea , LA BV NU SE TINE NIMIC !!!!! si pt asta vreau sa organizam noi ceva ... sa fie petrecerea "botez" al clubului nostru drag ...  ) , sper ca site-ul nostru sa fie gata cat mai repede ca sa punem acolo locatie , data exacta , ce si cum , cazare , etc etc ....
|
|
|
03-05-09, 15:52
|
|
 Stage 5
|
Deci weekendul asta avem Memorialul Ludovic Balint , incercati sa va luati liber vineri , haine groase in portbagaj in caz de e frig , face-ti provizii de joi , la ora 6:20 urcam o sa fie lupta mare pt serpentina respectiva toti membrii sunt asteptati la ora 6:00 in centrul orasului Rasnov eu o sa urc mai devreme sa inchid serpentina ,
ATENTIE !! , Toti membrii se prezinata !! trebuie sa urcam toti odata sa umplem serpentina sa nu existe discutii cu alti spectatori !!!
PS : Luati aparate foto cei care aveti , si nu uitati ca trebuie sa ii facem galerie lui Liviu Savu , Pilotul din clubul nostru , Goarnele si zurgalaii sunt la ordine zilei    
Last edited by db_freak; 03-05-09 at 15:57.
|
|
|
03-05-09, 15:55
|
|
Accelarate Club Member
 Stage 5
Member of: [VW] [4Rally] [Accelarate Club]
|
Quote:
Originally Posted by db_freak
Deci weekendul asta avem Memorialul Ludovic Balint , incercati sa va luati liber vineri , haine groase in portbagaj in caz de e frig , face-ti provizii de joi , la ora 6:20 urcam o sa fie lupta mare pt serpentina respectiva toti membrii sunt asteptati la ora 6:00 in centrul orasului Rasnov eu o sa urc mai devreme sa inchid serpentina ,
ATENTIE !! , Toti membrii se prezinata !! trebuie sa urcam toti odata sa umplem serpentina sa nu existe discutii cu alti spectatori !!!
|
Sal,
Fa si u rost de programul pe acele 2 etape, detailat.
|
|
|
03-05-09, 15:57
|
|
 Stage 5
|
trebuie , astept un raspuns pe net nu gasesc inca ...
|
|
|
03-05-09, 21:23
|
|
 Stage 5
Member of: [Toyota]
|
|
|
|
04-05-09, 00:50
|
|
Stage 3
|
In primul rand salutari tuturor membrilor clubului! In acest sfarsit de saptamana nu a avut loc nici o intalnire de club, asta datorita faptului ca a fost 1 mai, lumea plecata... etc, si totodata datorita faptului ca ne ocupam de organizarea unui "mic mare" eveniment pentru aceasta saptamana 
Voi anunta in premiera faptul ca pe data de 08.05.2009, Vineri orele 22.00, in orasul Rasnov, va avea loc intalnire club!!!!! Va fi o intalnire cu foarte multe surprize, si o intalnire in care vom cunoaste noi membrii. 
Am luat decizia impreuna cu colegii mei de a va anunta atat de repede tocmai pentru a nu avea planuri in seara respectiva.
Detalii despre aceasta intalnire vor fi oferite privat !
Un lucru foarte important este acela ca se doreste prezenta tuturor membrilor clubului, sau cu alte cuvinte, "PRZENTA OBLIGATORIE!!".
P.S. Va tinem la curent cu noutati ... 
Va doresc o saptamana cat se poate de buna!
|
|
|
04-05-09, 01:12
|
|
 Stage 5
|
vineri si duminica [pt cine nu stie ] , este VTM [ Viteza Traseu Montan ] sau coasta
|
|
|
04-05-09, 10:12
|
|
 Stage 4
|
Se anunta un sfarsit de saptamana incendiar!
Catre toti membrii clubului: Va rugam sa nu lipsiti!
|
|
|
04-05-09, 11:57
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Nemes Ion
|
cred ca trebuie sa vb cu ei , lori e prezent la boxe le mai trebie un om ....
|
|
|
04-05-09, 12:23
|
|
Accelarate Club Member
 Stage 5
|
Aveti cunostinde de unde imi pot face rost de o cutie de viteze 5 trepte, golf 4 1,6 16v 2001?
|
|
|
04-05-09, 13:52
|
|
 Stage 5
|
dap , stiu , la titi am fost si anul trecut cu asistenta . daca iti gasesti cutie poate ti-o schimb eu daca ma incadrez cu timpul .
|
|
|
04-05-09, 14:52
|
|
Accelarate Club Member
 Stage 5
|
just 2 know....
Daca primiti cumva telefon din partea Orange pentru o “oferta promotionala” – reducere abonament si va invita sa introduceti un cod din tastatura, inchideti.
Este o tentativa de frauda. Eu mi-am bagat ceva in nasu' lor mai devreme....
|
|
|
04-05-09, 20:06
|
|
Accelarate Club Member
Stock
|
Pt totii membrii clubului Accelerate am sa va dau lista oficiala a radarelor fixe din bv
1.Centru comercial Schnaid stalpul nr13 electrica chiar la intrarea in curte
2.Str. Harmanului intr podul triaj si pasaj fundatura harmanului-pe partea dreapta spre St. Georgy  in drept cu CD CFR la 100m inainte de SC Sere pepiniere CFR-pe partea stanga dupa intrarea in SC Sere pepiniere CFR
3.Saturn directia Complexul mare Gemenii pe partea dreapta la imobilul
nr11
4.Saturn in dreptul scolii 10(orizont 3000)
5. Darste fabrica de bere -pe partea dreapta in dreptul la SC IATSA-pe partea stanga la 30m de intrarea cu acces industrial.
Sa nu ma intrebati de unde le am.Cert este ca sunt din sursa ff sigura.
Multa bafta si aveti grije la radare, ca bani stau mai bine in buzunarul vostru decat in buzunarul statului
|
|
|
05-05-09, 03:12
|
|
 Stage 5
|
Multumim Catalin ....
Deci face-ti prezenta pt VTM astept pm de la fiecare membru care vine 100 % incercati sa faceti prezenta am zis obligatoriu de acum o luna !!!
|
|
|
|
|