Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW] [Mitsubishi] [Echipa de sprijin]
Re: Street Night Racers Club
Hello all... mi-a luat juma de forum sa va gasesc pe unde erati ascunsi ia ziceti cum facem pt craiova....e ok cum a ramas?? ce am vb cu oprea?? poate ne vedem vineri sa imi dati aia pt numar
nu mi-a zis nimeni nimic daia sunt cam nedumerit....cum sa fac io as fi vrut sa ne vedem mai devreme de vineri pt ca am de facut unele "cumparaturi" adica sa prepar gazu meu...si tre sa stea ala...cam 2-3 zile...
slikurile sunt deja pe masina azi se schimba si fisele cu unele noi si maine cred ca ies in teste cu ea...
o sa incerc din rasputeri sa ne vedem diseara...sau cel tarziu maine...
iti dau mai pe seara un raspuns sigur
pai daca e ne dai o lista cu concurentii...si facem noi drumul mai usor
Reducere pentru membrii 4tuning - 10%
doar cu acest cod : JHAGRIASG
Acest cod se va introduce in pagina de comanda...in josul paginii. Atentie! acest cod nu va merge introdus pana nu va autentificati pe site!!
eh...daca te linisteste s-ar putea sa nu vina bogdan cu Czt-u negru ci doar Robert cu CZT-u rosu de iasi...si mai zi tu cine e asa rau...in grupa sa ne intinda?
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [RENAULT] [Pole Position Racers]
Pai si atunci dc crezi ca e o veste buna ca nu vine czt-u negru ?Dimpotriva e nasol,ca nu mai vin masinii cu adevarat puternice!In fine....eu mi-am spus parerea ce am avuto de spus.Bafta SNRC!