Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > PC Games - HARDWARE - Console > Hardware

Hardware Configuratii, componente, cerinte, preturi, sfaturi, modificari

Reply

Thread Tools
Old 30-11-08, 11:49   #1
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]
Default Pierd garantia?

am un laptop cumparat de la orange. chestia e ca vreau sa mai adaug 1 sau 2 gb ram. pierd oare garantia? ca sa montez ram-ul nu trebuie decat sa desfac un capacel, sa-l pun si gata. cei de la orange n-au stiut sa-mi zica
22VIN is offline   Reply With Quote
Old 30-11-08, 11:55   #2
EaGle
Banned

Stage 5

Default Re: Pierd garantia?

Pai daca n-are nici macar o protectie, nu cred ca e problema ?!

Dar oricum daca vede ceva schimbat in el, isi vor da seama ca a fost umblat in el
EaGle is offline   Reply With Quote
Old 30-11-08, 14:13   #3
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

pai daca ar fi sa se defecteze, scot ram-ul inainte sa-l duc la garantie, dar ideea e ca sunt sigur ca raman urme pe suruburi... trebuie sa contactez service-ul sa vad ce spun cei de acolo
22VIN is offline   Reply With Quote
Old 08-12-08, 17:18   #4
Spookie

Stage 3

Eu cand mi-am imbunatatit calculatorul am fost nevoit sa il duc la ei in magazin, l-au desfacut , au montat ramii si au lipit garantia la loc.. (5 min.)
Spookie is offline   Reply With Quote
Old 11-01-09, 04:44   #5
StreetStyle22

Stage 5

StreetStyle22's Avatar

Member of:
[DACIA]

Spookie vorbesti de un Pc sau laptop ? Daca e pc aia pot sa o fac si eu,dau cu feonu pe garantia lor si pica se dezlipeste,o lipesc eu la loc Amphetamine nu vad de ce s-ar putea strica laptopul de la inca un gb de ram,doar daca vin cu chestii de genul ca e din cauza ram-ului,eu nu am auzit de Pc,laptop care sa pocneasca din cauza ramului. Daca nici cei de la Orange,magazinul de unde l-ai luat nu stiu,e grav Pe garantie nu scrie serviceul de Pc'uri cu care are contract Orange-ul? Eu de ex am luat pc de la Real si am garantia nu de la real,de la alta firma de Pc care are contract cu Realul.Cum zicea si userul Eagle,daca nu are sigiliu,ceva lipit acolo,nu cred ca isi dau ei seama. Acum cine stie,cel mai bine e sa te duci la ei,la orange cu laptopul cu ramii care ii ai sau ii vei cumpara si le zici sa ii monteze,le explici cum se face,sa stie si ei,daca e vreo problema e vina lor.
StreetStyle22 is offline   Reply With Quote
Old 03-04-09, 17:23   #6
kili

Stage 1

kili's Avatar

In mod normal, din cate stiu eu, din experienta acumulata la magazine online, este voie sa poti face tu upgrade, asta daca nu ai sigilii pe suruburi.
kili is offline   Reply With Quote
Old 22-05-09, 02:44   #7
rudolph88

Stage 4

rudolph88's Avatar

in general la asamblare se pune o solutie in gaurile unde intra suruburile, iar prima desfacere a lor se face mai greu, daca sunt atenti cei de la servici isi pot da seama

rudolph88 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -