Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > PC Games - HARDWARE - Console > Hardware

Hardware Configuratii, componente, cerinte, preturi, sfaturi, modificari

Reply

Thread Tools
Old 19-06-08, 00:08   #181
NWZeu

Stage 5

NWZeu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AfterDark Racing]
[DAEWOO]
[FORD]
[BMW]
Default Re: PC Hardware

Sursele pot fi multiple si mi-ai dat putine informatii, ti-am dat niste solutii, vezi care se aplica. PS: 60 de grade cam este o temperatura de AMD care nu e racit corespunzator (sa nu fie si overclockat .... vezi setarile de la hardware monitor la temperaturi, e posibil sa ai restart putin peste 60 de grade in mod automat)
Old 29-06-08, 14:10   #182
viruszatu1

Stage 4

viruszatu1's Avatar

Member of:
[Fiat]

mai exact unde gasesc ? Control panel?
calculatorul merge un timp bine, n`am probleme, nu se reseteaza deloc, poate sa mearga si non-stop.Dar vine o vreme cand se reseteaza din 5 in 5 minute, conditiile sunt aceleasi, chiar nu mai inteleg nimic...de sters il sterg cam la 2 saptamani de praf in interior...si nu cred ca are treaba.Ma batea gandu` sa`mi schimb procesoru` dar trebuie schimbat cu tot cu placa de baza ...in fine tre` sa ma chinui cu ragalia asta, dar e foarte enervant..
viruszatu1 is offline   Reply With Quote
Old 29-06-08, 14:44   #183
NWZeu

Stage 5

NWZeu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AfterDark Racing]
[DAEWOO]
[FORD]
[BMW]

Nu stiu ce placa de baza ai, insa poti vedea atat in windows temperatura folosind sisoftsandra, ITEGuardian (asta daca il ai pe cdul placii de baza), sau alte utilitare cat si in BIOS (nu stiu ce bios ai, award sau ami, insa poti cauta (Pc Health) )

PS: un cooler nu trebuie sa fie plin de praf ca sa functioneze necorespunzator, ci poate fi montat prost - contact imperfect, lipsa de pasta termoconductoare etc.
NWZeu is offline   Reply With Quote
Old 02-07-08, 22:58   #184
VaLeX
KATANA TEAM Member

Stage 5

VaLeX's Avatar

Member of:
[Opel]
[KATANA TEAM]
Exclamation Re: PC Hardware

nu e vorba de hardware , insa am si eu o problema

mi`a aparut akolo langa ceas VIRUS ALERT ! si mi`au disparut HDD din MY COMPUTER ce naiba sa ii fac????

aici pozele
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Untitled 1.jpg
Views:	76
Size:	46.9 KB
ID:	581192   Click image for larger version

Name:	Untitled 2.jpg
Views:	88
Size:	85.8 KB
ID:	581193   Click image for larger version

Name:	Untitled 3.jpg
Views:	90
Size:	109.8 KB
ID:	581212  

Last edited by VaLeX; 02-07-08 at 23:04.
VaLeX is offline   Reply With Quote
Old 03-07-08, 10:41   #185
AdiNX

Stage 5

AdiNX's Avatar

Nu inteleg cum ai putut sa-ti aduci sistemul in halul asta. Eu mi-am pus ieri BitDefender pe laptop, dupa luni de zile cat am rulat fara antivirus. Cand a dat primul scan nu a gasit absolut nimic. Morala: nu intra pe site-uri "funny" si nu downloada nimic dubios de nicaieri si de la nimeni.

Solutia pentru tine: formatarea tuturor partitiilor.
AdiNX is offline   Reply With Quote
Old 03-07-08, 11:00   #186
VaLeX
KATANA TEAM Member

Stage 5

VaLeX's Avatar

Member of:
[Opel]
[KATANA TEAM]

am rezolvat pb cu o mica reinstalare a windowsului ...na, probabil ca am downloadat niste mel pt telefon si probabil de pe site'ul acela.
Old 05-07-08, 19:45   #187
aleyx_oltcit
Fiat Driver

Stage 5

aleyx_oltcit's Avatar

Member of:
[Fiat]

deci sa va explic....mie mi-a aparut in my computer drive A adik floppy disk EU NU AM ASA CEVA LA PC cum sa sterg aia din my computer?
aleyx_oltcit is offline   Reply With Quote
Old 06-07-08, 16:31   #188
pHlow
4Tuning International Member

Stage 5

pHlow's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

eu nu inteleg dc solutia voastra generala e FORMATAREA... exista antivirusi. Daca incerci cu unu si nu te deviruseaza complet sau nu esti multumit, incerci cu altul si tot asa...abia atunci formatezi. Dar nu vad rostul sa pierzi tot ce ai in calculator doar ca sa scapi de un amarat de troian sau mai stiu eu ce...
I am free, no matter what rules surround me. If I find them tolerable, I tolerate them; if I find them too obnoxious, I break them. I am free because I know that I alone am morally responsible for everything I do.
pHlow is offline   Reply With Quote
Old 06-07-08, 21:40   #189
VaLeX
KATANA TEAM Member

Stage 5

VaLeX's Avatar

Member of:
[Opel]
[KATANA TEAM]

Quote:
Originally Posted by pHlow View Post
eu nu inteleg dc solutia voastra generala e FORMATAREA... exista antivirusi. Daca incerci cu unu si nu te deviruseaza complet sau nu esti multumit, incerci cu altul si tot asa...abia atunci formatezi. Dar nu vad rostul sa pierzi tot ce ai in calculator doar ca sa scapi de un amarat de troian sau mai stiu eu ce...

unii oameni sunt putini mai destepti si au partitii , in care isi pun doar windowsul ...si nu formatezi tot calc , ci doar windowsul , pe care'l recapeti atunci cand instalarea e completa . Happy now ?
Old 07-07-08, 12:05   #190
pHlow

Stage 5

pHlow's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

Quote:
Originally Posted by VaLeX View Post

unii oameni sunt putini mai destepti si au partitii , in care isi pun doar windowsul ...si nu formatezi tot calc , ci doar windowsul , pe care'l recapeti atunci cand instalarea e completa . Happy now ?
Si acele partitii pe care le fac acei oameni destepti se deviruseaza singure dupa ce schimbi windows-ul? Sau crezi ca virusilor le este rusine sa infecteze si celelate partiti? Si tot la antivirus ajungi + o formatare degeaba..
Old 07-07-08, 12:30   #191
andy_x3m

Stage 5

andy_x3m's Avatar

@pHlow - Si dupa o devirusare garantezi tu ca sistemul mai e "in toate mintile"? Eu zic, devirusare+formatare partitie de boot.
@aleyx_oltcit - intri in bios si ii dai disable la floppy (depinde de bios, dar in general optiunea e in acelasi loc cu detectarea unitatilor, hdd sau optice).
@ VaLeX - ce vad eu acolo pare a fi un adware sau un troian. De aea scapi relativ usor (cauta pe net numele respectivului add si vezi cum se scoate). A... e vital sa fii logat in mod admin si in safe mode, daca nu... ai muncit degeaba
Old 07-07-08, 14:50   #192
aleyx_oltcit
Fiat Driver

Stage 5

aleyx_oltcit's Avatar

Member of:
[Fiat]

hy...mi sa intamplat si mie ieri aceasi treaba..mi-a aparut la ceas virus alert ...bla bla...mergea pc-ul extrem de incet si imi tot aparea virus alert..se deschideau ferestre aiurea ...deci formatarea este cea mai buna poti s aincerci cu ce vrei cand il apuca nebunelile nai cei face
aleyx_oltcit is offline   Reply With Quote
Old 07-07-08, 17:44   #193
pHlow

Stage 5

pHlow's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

Quote:
Originally Posted by andy_x3m View Post
@pHlow - Si dupa o devirusare garantezi tu ca sistemul mai e "in toate mintile"? Eu zic, devirusare+formatare partitie de boot.

OFF: ceea ce zici tu suna cam asa.. dupa fiecare sex neportjat, ii dai pastila de a 2-a zi apoi o si trimiti sa faca chiuretaj "preventiv".

Eu zic sa schimbi si HDD-ul sa fii sigur...

Ce intelegi prin toate minitile? Daca sistemul merge bine nu vad unde e problema... Si iti zic sigur ca un antivirus bun te scapa de probleme. Si daca nici asta nu te satisface, incerca linux si nu il vei formata niciodata :P sau aproape niciodata...
Old 07-07-08, 18:23   #194
NWZeu

Stage 5

NWZeu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AfterDark Racing]
[DAEWOO]
[FORD]
[BMW]

Quote:
Originally Posted by aleyx_oltcit View Post
hy...mi sa intamplat si mie ieri aceasi treaba..mi-a aparut la ceas virus alert ...bla bla...mergea pc-ul extrem de incet si imi tot aparea virus alert..se deschideau ferestre aiurea ...deci formatarea este cea mai buna poti s aincerci cu ce vrei cand il apuca nebunelile nai cei face
daca iti apare in dreapta jos (systray) cu un semn de exclamare rosu singura ta solutie e sa formatezi, e o bresa de securitate (probabil ai maxim XP cu SP1) si e un exploit, exista cateva fixuri insa recidiveaza in cateva ore dupa clean .... sfat, daca folositi XP - Service Pack 2 este OBLIGATORIU.
NWZeu is offline   Reply With Quote
Old 07-07-08, 18:23   #195
VaLeX
KATANA TEAM Member

Stage 5

VaLeX's Avatar

Member of:
[Opel]
[KATANA TEAM]

Quote:
Originally Posted by pHlow View Post
Si acele partitii pe care le fac acei oameni destepti se deviruseaza singure dupa ce schimbi windows-ul? Sau crezi ca virusilor le este rusine sa infecteze si celelate partiti? Si tot la antivirus ajungi + o formatare degeaba..
eu dupa fiecare instalare de windows , rezista cel putin 6 luni fara probleme , unele exceptii cand mai apare cate un mic virus . In rest , nu am probleme cu virusii ce sa`mi infecteze? muzica ? pozele ? toate programele sunt in C (akolo unde formatez) ...
peace!
- Copyright 2026 4Tuning -