Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > PC Games - HARDWARE - Console > Hardware

Hardware Configuratii, componente, cerinte, preturi, sfaturi, modificari

Reply

Thread Tools
Old 22-10-11, 22:31   #1
vn-08-nen

Stage 5

vn-08-nen's Avatar

Member of:
[VW]
Thumbs up Problema HDD Extern !

Salut tuturor

Am cumparat acum jumatate de an , un an , un hard disk extern SeagateŽ External Desktop 500-GB Drive nefacandu-i nimic , de odata nu a mai functionat ... El a fost pus pe un laptop Acer Aspire 3000 ... L-am dus la service , au spus ca nu pot recupera nimic . Acum l-am conectat la sistemul desktop de acasa si vad ca merge ... nu il vede in My Computer , in schimb in Device Manager il vede ... Incerc acum cu doua programe de recuperat date poate poate ... Recover my files v4.4.8 si Active file recover for windows ...

Oare ce sa aiba ? As vrea mult sa recuperez date de pe el ... e vorba despre 280-400 gb de poze , muzica , filme personale ... etc ...

Multumesc ...
vn-08-nen is offline   Reply With Quote
Old 23-10-11, 14:45   #2
vn-08-nen

Stage 5

vn-08-nen's Avatar

Member of:
[VW]
Thumbs down Re: Problema HDD Extern !

Am lasat calculatorul deschis peste noapte si dimineata mi-a dat eroare din programul Recover my files ceva cu memory ... si s-a inchis ...
vn-08-nen is offline   Reply With Quote
Old 17-01-12, 09:27   #3
TunerRSX

Stage 2

Default Re: Problema HDD Extern !

Salut, incearca sa-ti iei de pe net Hirens Boot CD. Pe acel CD vei gasi mai multe programe de recuperare.
Daca HDD-ul tau a fost formatat NTFS poti folosi si urmatorul program : http://download.chip.eu/ro/GetDataBa...4_1570404.html
Eu unul am folosit acest program (GetDataBack for NTFS) si am fost foarte multumit de el.
Nu iti pot garanta din pacate ca iti vei recupera toate datele ,dar sigur vei reusi sa-ti mai iei cateva dintre ele. Eu unul iti recomand sa-ti recuperezi datele personale, fiindca filme si muzica vei mai putea lua si de pe net .
Iti urez succes!
TunerRSX is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -