Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > PC Games - HARDWARE - Console > Hardware

Hardware Configuratii, componente, cerinte, preturi, sfaturi, modificari

Reply

Thread Tools
Old 14-03-10, 10:20   #1
AerosoLL

Stage 3

AerosoLL's Avatar

Default Probleme cu PC !

Nu imi merge comanda : CRTL+ALT+DEL si din run comanda regedit . Am cautat pe net am gasit cum se remediaza . Fac pas cu pas ce se spune merge o data apoi a 2-a oare imi spune ca este dezactivat de administrator. Banuiesc eu ca ar fi un virus. Stiti vreun program cu care l-as putea indeparta ? Am incercat Superantispyware. AntiMalwarable.
AerosoLL is offline   Reply With Quote
Old 14-03-10, 10:36   #2
cosminBalan

Stage 2

cosminBalan's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
Default Re: Probleme cu PC !

Incearca spybot. Dupa ce-l instalezi dai o scanare. Dar nu e 100% ca o sa mearga.
cosminBalan is offline   Reply With Quote
Old 16-03-10, 22:02   #3
B-72-RZD

Stage 5

B-72-RZD's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

E posibil sa ai un virus Win32.Sality.Nau . Doar ce am scapat de el. Foloseste asta: http://www.softpedia.com/progDownloa...ad-105925.html
B-72-RZD is offline   Reply With Quote
Old 17-03-10, 10:12   #4
JuST_GiuGiu

Stage 5

JuST_GiuGiu's Avatar

Member of:
[4Rally]
[Honda]

Quote:
Originally Posted by AerosoLL View Post
Nu imi merge comanda : CRTL+ALT+DEL si din run comanda regedit . Am cautat pe net am gasit cum se remediaza . Fac pas cu pas ce se spune merge o data apoi a 2-a oare imi spune ca este dezactivat de administrator. Banuiesc eu ca ar fi un virus. Stiti vreun program cu care l-as putea indeparta ? Am incercat Superantispyware. AntiMalwarable.
Da ai luat un virus si eu l-am avut!Din cate am citit l-ai luat dupa messenger !Vezi ca inepe sa iti pice tot pe el,mie unu nu imi mai mergea task manageru,run,pozele!
Singura calea sa scapi de acest virus e sa iti formatezi si sa iti instalezi din nou windowsuE belea mare cu acest virus

Fotografiile mele - GiuGiu
JuST_GiuGiu is offline   Reply With Quote
Old 17-03-10, 12:04   #5
B-72-RZD

Stage 5

B-72-RZD's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Nu e adevarat cu formatatul windows-ului. Am facut asta, era virusul doar in C:. Am scanat cu NOD32 4.0 si doar in C: era. Dupa ce am sters tot C:ul si am bagat din nou Windows-ul acelasi virus era in D: si in alte partitii. L'am luat de pe un stick, dar nici macar nu copiasem vreun fisier, virusul s'a copiat singur.
O alta problema e ca iti modifica si antivirusul. Pe mine nu ma mai lasa sa scanez, sau scana si la sfarsit nu aparea nici un rezulat. De asemenea, imi bloca orice site ce continea info despre virusi, spyware etc. Inteligent specimen..
Old 19-03-10, 09:42   #6
AerosoLL

Stage 3

AerosoLL's Avatar

Exact asa mi se intampla...am incercat cu programele de mai sus dar nu mi le "respinge" nu imi scaneaza pana la capat si iese din program. Am reinstalat si eu doar C-ul si a 2-a zi aceleasi probleme.Cred ca pana la urma reinstalez tot windowsul.Am crezut ca e si alta solutie sa nu trebuiasca sa umplu zeci de DVD-uri cu fisiere.
Old 19-03-10, 11:53   #7
B-72-RZD

Stage 5

B-72-RZD's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Am postat mai sus un link, ai incercat cu ala ?
Old 20-03-10, 08:53   #8
AerosoLL

Stage 3

AerosoLL's Avatar

Quote:
Originally Posted by B-72-RZD View Post
Am postat mai sus un link, ai incercat cu ala ?
Da. La prima deschidere imi scrie preparing... si scaning memory apoi se inchide . Iar la a 2-a deschidere imi da restart la PC.

LE: Acum am observat ca nici in Sfae Mode nu imi mai intra.

Incredibil...Am reinstalat absolut tot. Toate partitiile si tot la fel imi face.

LE2: IN sfarsit am reusit sa rezolv problema...era de la mess...am luat o alta versiune si acum totul e OK.

Last edited by Oxide; 22-03-10 at 20:46.
- Copyright 2025 4Tuning -