Am un Acer TravelMate 2300 de ceva ani, pana acum a mers perfect. I-am schimbat HDD-ul la 80GB si RAM-ul la 512Mb.
De circa o luna incepuse sa faca figuri, si anume: mi se bloca taskbar-ul de la Windows, apoi cand il aprindeam se incarca frumos Windows XP si ramanea tot negru. Asa ca am formatat C-ul lasand intacte partitiile D si E u date-n ele. Am instalat tot Windows XP Pro pe C si aparent mergea bine. Unele date de pe E nu le mai deschide pur si simplu (poze,muzica,texte...). Au numele scris cu verde si imi spune ca nu le poate deschide. El spune ca sunt "encrypted" desi eu n-am criptat nimic.
Problema mare de acum este ca atunci cand il aprind, se incarca Windows-ul, apare scris Welcome (desi sta cam mult timp pe Welcome) si dupa aceea imi apare doar sageata si wallpaper-ul care-l aveam eu pe Desktop. Restul pur si simplu NU apare, nu pot da refresh..NIMIC. Pot in schimb sa dau Ctrl+Alt+Delete si de la "New Task" pot da drumul la programe.
Stiti cumva ce poate fi ?
Aseara dupa un pic de timp, tot folosind un program "Taskbar Repair Plus!" sau ceva de genul, pana la urma aparuse si Taskbar-ul, si icoanele de pe desktop. Acum iar nu apar, ce pot face?
Va multumesc mult !