Vand machete de camioane 1:50, in premiera in Romania: Daf 95XF si Volvo FH12. Machetele sunt Joal, fabricate in Spania, noi, in ambalajul original.
Pentru contact, PM sau 0740111418
Preturile camioanelor variaza intre 29 de lei si 117 lei. Preturile celorlalte machete (de utilaje) variaza de la 75 de lei la 199 de lei. Toate sunt metalice (inclusiv semiremorcile - in cazul camioanelor) si sunt fabricate in Spania (de Joal), mai putin cele 1:87, care sunt fabricate in China (insa la aceeasi calitate, pentru Joal). Ai PM cu detalii suplimentare.
Din motive de concedii, vcante si alte cele, in perioada 10 - 24 August o sa va raspund mai greu sau deloc (pt comenzi si detalii).
Multumesc pentru intelegere.
Vand machete de camioane 1:50, in premiera in Romania: Daf 95XF si Volvo FH12. Machetele sunt Joal, fabricate in Spania, noi, in ambalajul original.
Pentru contact, PM sau 0740111418
Ti-am trimis PM cu adresa site-ului. Daca ajungi pana in ora 16h00 la Sala Polivalenta, la Baby Expo, stand D19, poti vedea o parte din machete "live". FH12 cu trailer nu-l am expus, am in schimb FH12 facelift cu duba, expus. Si multe altele.