Salut baieti, unde as putea gasi macheta de Ford Modeo MK3 break, la un pret ok ... pana in 100 ron neaparat break, daca e si cu facelift e si mai ok.
In a BMW, happiness isn't around the corner, happiness is in the corner.
Buna ziua , sunt foarte ingrijorat pt ca nu gasesc nicaieri doua machete de la ELIGOR , Dacia logan politia rurala 2006 1:43 si Dacia Duster 2010 1:43 la culoarea negru . VA ROG sa ajutati daca puteti !!!!!!!!!!!!!
Si in cat timp au primit produsul ?? Si daca nu sunt prea insistent as vrea sa stiu ce am de plata acolo ca nu imi apare nicaieri totalul ,doar ceva taxa de depozit daca bine am citi eu acolo ,plus banuiesc transportul dar de asemenea ala nu apare nicaieri plus pretul machetei.Daca ai putea intreba pe vreunul din ea ce anume au avut de plata as ramana dator :P
magazin de machete pe bd mihail kogalniceanu nr 49 bucuresti vizavi de facultatea de drept
diverse machete si trenulete si aduce si la comanda
are si un site neactualizat cu produsele din magazin.
Si in cat timp au primit produsul ?? Si daca nu sunt prea insistent as vrea sa stiu ce am de plata acolo ca nu imi apare nicaieri totalul ,doar ceva taxa de depozit daca bine am citi eu acolo ,plus banuiesc transportul dar de asemenea ala nu apare nicaieri plus pretul machetei.Daca ai putea intreba pe vreunul din ea ce anume au avut de plata as ramana dator :P
Transportul trebuie sa fie vreo 17 euro. Cel mai bine e sa dai un mail si sa-i intrebi direct.
Nu am cumparat si nici nu stiam de situl asta dar uite transportul (trebuie sa dai doar un clik pe shipping): https://modell-paradies.de/en/index/shipping-calculator
Le EDIT: M-am uitat mai atent la rezultatele unui simplu search lamborghini si doar un singur model il livreazaimediat.Foarte multe in 1-2 sapt. iar altele chiar mai mult.Asta inseamna ca sunt re-selleri??Trasnportul de pe mcw e in jumate si am avut macheta in vreo 4 zile la usa.