M-am decis sa ofertez macheta asta. Imi place foarte mult dar m-am axat pe 1/24. Nu o vand, ci prefer un schimb in conditiile de mai jos.
Este vorba de un
BUGATTI TYPE 59 1934, modelul Grand Prix, scara 1/18, produsa de Bburago Italy ultima oara in 1987. Este o masina frumoasa. Din ce am citit pe net, am inteles ca este o macheta mai rara.
Detalii: nr 14 de concurs, directie activa, curelusa care tine capota se desface, cele 2 capote se ridica.
Starea machetei cred se vede in poze. Pozele sunt din momentul achizitiei, acum ea fiind curata (scuzati praful prezent la interior din poze). Ca si defecte: rotile sunt lipite si ii lipsesc din cate stiu 3 piese: busonul de la radiator, finalul la esapament si o tija pe partea dreapta la motor.
La schimb as vrea 2 modele 1/24. Colectionez (e cam pompos spus, nu am decat vreo 10 machete pana acum) modele vechi. Am Porsche 356B, Corvette '57, Mercedes 300 SL, mai vine un Charger '69, un BMW 507... Asta ca sa va dati seama ce preferinte am... Oferiti-mi ceva in genul asta...
Astept oferte.
Va stau la dispozitie daca aveti nevoie de informatii suplimentare.
radulescuionut_adrian@yahoo.com, 0723-973.807 (Cosmote) sau P.M.
Poze: