Prima macheta, un BMW Z3M - Bburago. Am inceput prin a-i face LSD-uri (Lamborghini Style Doors, nu droguri

), am continuat cu innegrirea elementelor cromate de pe macheta : nari, aerisiri laterale si manerele usilor, jantele le-am vopsit albe cu buza albastra, are LED-uri pe faza lunga, faza scurta, pozitie fata/spate si neoane si in prezent lucrez la un sistem de capotare/decapotare.
Am scos imitatia din plastic a prelatei stranse si am folosit pentru baza o bara de aluminiu de 4mm ce a fost indoita si taiata la dimensiuni iar la capete am pilit putin astfel incat am obtinut o baza plata pentru gaurile in care vor intra 2 pini ce vor folosi la suportul vertical de deasupra tetierelor. Pentru acest suport, am folosit bara de inox de 1,6 mm, la fel si pentru bara mediana si cea de la parbriz. Sistemul de forfecare al prelatei este constituit din 2 placute din plastic cu gauri la capete ce se ataseaza pe cele 3 bare de inox. In viitor voi folosi un arc intre baza si suportul vertical pentru a tine in tensiune partea superioara a soft-topului iar prelata va fi dintr-un material textil elastic bleu-marin, fapt ce-i va permite sa stea intinsa. Luneta va fi confectionata din plastic transparent folosit la pungutele de bucatarie.