Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Machete Auto > Tuning pe machete

Tuning pe machete Tutoriale, Proiecte, Realizari

Closed Thread

Thread Tools
Old 26-08-10, 15:00   #1
v11

Stock

asta e prima mea macheta modificata, deci sunt novice in asta. macheta e un mercedes benz slk 55 amg de la motormax. astept sfaturi, pareri, vorbe, chestii.

ca si intro... am dat vopseaua jos, am bagat poxilina in ea destul de mult si acum astept sa o finisez. chit auto si toate cele... altele? ce m-ati sfatui?
p.s.:scuze pentru calitatea pozelor. data viitoare promit sa fiu mai clar de atat.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Imag000.jpg
Views:	84
Size:	429.0 KB
ID:	1626915   Click image for larger version

Name:	Imag001.jpg
Views:	96
Size:	407.9 KB
ID:	1626916   Click image for larger version

Name:	Imag002.jpg
Views:	70
Size:	408.5 KB
ID:	1626917  

Last edited by DTH; 06-09-10 at 15:03.
v11 is offline  
Old 27-08-10, 08:33   #2
FED express
Old School Cars

Stage 5

FED express's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]
[Old School Cars]
[FORD]
Default Re: Machete in lucru - v11

Nu avem ce te sfatui din moment ce nu stim ce planuri ai cu ea...adica un sfat am totusi pentru tine...inspiratie, si rabdare, MULTA RABDARE, tine-ne la curent si cel mai important, vorbeste sa stim ce vrei sa faci sau ce vrei sa scoti din ea...
FED express is offline  
Old 27-08-10, 09:36   #3
v11

Stock

mda, ai dreptate. pai treaba sta cam asa: i-am pus praguri, bari si i-am latit un pic aripile cu poxilina. pe asta o finisez, sau finisez doar chitul? si de cata rabdare in plus este nevoie daca nu am instrument d'ala electric de slefuit? si inainte de vopsit trebuie neaparat sa dau cu grund?
ce vreau sa fac din ea... o masina mai exotica decat este. din gri-ul ei initial, o vreau verde fosforescent. clar! jantele le vreau negre, pt ca interiorul este destul de acoperit cu negru. faruri - led, doua perechi, si m-ar tenta si un set de neoane pe sub ea. sa vad cum stau. asta ext. interiorul nu prea va suferi mari modificari, dar vor fi vizibile anumite schimbari.
ce ati zice sa mai fac, asa, cu si despre ea?
v11 is offline  
Old 27-08-10, 09:44   #4
FED express
Old School Cars

Stage 5

FED express's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]
[Old School Cars]
[FORD]

Incearca sa pui poze mai clare!
FED express is offline  
Old 05-09-10, 23:29   #5
eddycdk
Skoda Driver

Stage 5

eddycdk's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]
[SKODA]
[4Tuning International]

Quote:
Originally Posted by v11 View Post
mda, ai dreptate. pai treaba sta cam asa: i-am pus praguri, bari si i-am latit un pic aripile cu poxilina. pe asta o finisez, sau finisez doar chitul? si de cata rabdare in plus este nevoie daca nu am instrument d'ala electric de slefuit? si inainte de vopsit trebuie neaparat sa dau cu grund?
ce vreau sa fac din ea... o masina mai exotica decat este. din gri-ul ei initial, o vreau verde fosforescent. clar! jantele le vreau negre, pt ca interiorul este destul de acoperit cu negru. faruri - led, doua perechi, si m-ar tenta si un set de neoane pe sub ea. sa vad cum stau. asta ext. interiorul nu prea va suferi mari modificari, dar vor fi vizibile anumite schimbari.
ce ati zice sa mai fac, asa, cu si despre ea?
iti trebuie foarte, foarte multa rabdare ca sa finisezi poxilina aia
apoi aplici chit ca sa fie neted si iar finisezi
Quote:
Originally Posted by FED express View Post
Incearca sa pui poze mai clare!
neaparat!
daca vrei sa te ajutam, trebuie sa vedem si noi, right?
spor la treaba!

eddycdk is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -