![]() |
3 Attachment(s)
asta e prima mea macheta modificata, deci sunt novice in asta. macheta e un mercedes benz slk 55 amg de la motormax. astept sfaturi, pareri, vorbe, chestii.
ca si intro... am dat vopseaua jos, am bagat poxilina in ea destul de mult si acum astept sa o finisez. chit auto si toate cele... altele? ce m-ati sfatui? p.s.:scuze pentru calitatea pozelor. data viitoare promit sa fiu mai clar de atat. |
Re: Machete in lucru - v11
Nu avem ce te sfatui din moment ce nu stim ce planuri ai cu ea...adica un sfat am totusi pentru tine...inspiratie, si rabdare, MULTA RABDARE, tine-ne la curent si cel mai important, vorbeste:pistoles: sa stim ce vrei sa faci sau ce vrei sa scoti din ea...
|
mda, ai dreptate. pai treaba sta cam asa: i-am pus praguri, bari si i-am latit un pic aripile cu poxilina. pe asta o finisez, sau finisez doar chitul? si de cata rabdare in plus este nevoie daca nu am instrument d'ala electric de slefuit? :p si inainte de vopsit trebuie neaparat sa dau cu grund?
ce vreau sa fac din ea... o masina mai exotica decat este. din gri-ul ei initial, o vreau verde fosforescent. clar! jantele le vreau negre, pt ca interiorul este destul de acoperit cu negru. faruri - led, doua perechi, si m-ar tenta si un set de neoane pe sub ea. sa vad cum stau. asta ext. interiorul nu prea va suferi mari modificari, dar vor fi vizibile anumite schimbari. ce ati zice sa mai fac, asa, cu si despre ea?:D |
Incearca sa pui poze mai clare!
|
Quote:
apoi aplici chit ca sa fie neted si iar finisezi Quote:
daca vrei sa te ajutam, trebuie sa vedem si noi, right? spor la treaba! |
| All times are GMT +2. The time now is 14:53. |
- Copyright 2026 4Tuning