| Tuning pe machete Tutoriale, Proiecte, Realizari |
10-11-10, 10:08
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
Machete in lucru - Magnifiqo
Sper ca am postat unde trebuie.Sunt nou in domeniu,deci nu stiu prea multe. Masina mea a devenit macheta( acest lucru din prostia mea ca am aruncat telecomanda) dintr-o masina RC, cred ca scara 1:10 (in jur de 30cm) si anume o Toyota Supra. Masinuta a fost a unui prieten si am zis ca sa mai fac cate ceva la ea,unele le-am facut aseara azi voi continua:
-de umplut prize de aer aripi + capota;
-de umplut linia de la rezervor + proiectoare;
-de lasat mai jos - insa trebuie sa mai ma documenez nu prea stiu cum;
-evacuare dubla cu 2 iesiri sau poate voi incerca un difuzor + iesire dubla pe mijloc
-vopsit verde cu negru(in 2 culori o sa iasa,voi atasa si o poza la verdele care va fi);
-de vopsit geamurile sau o sa ii pun folii;
-de vopsit jantele, si aici o sa imi fie greu deoarece nu stiu cum sa i le scot;
|
|
|
10-11-10, 10:28
|
|
|
Banned
  Stage 5
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [Colectionar Machete] [Honda] [Hyundai] [Toyota] [PEUGEOT]
|
Re: Machetele mele - Magnifiqo
Imi pare rau dar ce ai pus tu aici nu poate fi considerata macheta. Poate se incadreaza la modelism dinamic, insa macheta statica cu siguranta nu este.
|
|
|
10-11-10, 10:31
|
|
|
Colectionar Machete
 Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [PEUGEOT]
|
superb..dar ai gresit zona....trebuia sa postezi la tuning...
|
|
|
10-11-10, 10:52
|
|
 Stage 5
|
@Model collector : Daca nu mai are telecomanda.....deci nu poate fugi....automat e statica,deci eu o consider statica.
@promo : mersi frumos , asa este m-am grabit.
Rog un moderator sa imi mute topicul la "Tuning machete" si imi cer scuze pt greseala.
|
|
|
10-11-10, 14:08
|
|
|
Banned
  Stage 5
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [Colectionar Machete] [Honda] [Hyundai] [Toyota] [PEUGEOT]
|
Are motor, interior? Si machetele mele daca le imping se deplaseaza, deci sunt dinamice! Daca nu te pricepi sau nu intelegi ce este o macheta, asta se invata, dar replici de genul celor pe care le dai tu sunt penibile.
|
|
|
10-11-10, 15:43
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by model collector
Are motor, interior? Si machetele mele daca le imping se deplaseaza, deci sunt dinamice! Daca nu te pricepi sau nu intelegi ce este o macheta, asta se invata, dar replici de genul celor pe care le dai tu sunt penibile.
|
Sunt incepator in chestia asta,insa stiu ce este o macheta.Poate nu am cautat eu bine,insa nu cred ca exista o sectiune cu masini RC,si din nou ma repet cum nu am telecomanda, eu cel putin o consider acum "macheta".Daca consideri ca nu am ce cauta aici cu "macheta" mea, poti sa vb cu un moderator sa il stearga si nu am spus-o cu rautate,deci n-o lua iar ca o ofensa.
Eu totusi imi cer scuze daca te-a ofensat sau deranjat postul meu de mai sus.Sa ai o zi buna si astept un ajutor,niste informatii in legatura cu ce as vrea sa fac si cum as putea face asta. Multumesc.
Last edited by magnifiqo; 10-11-10 at 15:51.
|
|
|
10-11-10, 17:16
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Colectionar Machete]
|
Re: Machete in lucru - Magnifiqo
Fa niste poze cu suspensia si "butucul" rotii, poate vine cineva cu idei cum sa-i cobori garda la sol si cum sa demontezi rotile.
Nu stiu ce fel de chit ai folosit (banuiesc ca ai folosit chit poliesteric alb), dar ai grija la smirgheluit. Caroseria e din plastic si e destul de usor sa smirgheluiesti prea mult o zona si sa strici liniile masinii. Ar fi fost mai indicat un chit fin (vezi pe topicul lui Fed Express ca am postat eu ceva) care sa se slefuiasca usor.
|
|
|
10-11-10, 18:22
|
|
 Stage 5
|
|
|
|
12-11-10, 16:08
|
|
 Stage 4
Member of: [VW]
|
Salut!Nu prea vad cum sa o faci mai joasa la tine,la mine este altfel prinsa.Ideea ta cu taiatul din prinderile alea cred ca e buna dar nu tre sa tai 1cm,cred ca e prea mult,incearca sa iei cu smilgher.
|
|
|
12-11-10, 17:57
|
|
 Stage 5
|
|
|