Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Machete Auto > Tuning pe machete

Tuning pe machete Tutoriale, Proiecte, Realizari

Closed Thread

Thread Tools
Old 10-11-10, 10:08   #1
magnifiqo

Stage 5

magnifiqo's Avatar

Member of:
[Opel]
Default Machete in lucru - Magnifiqo

Sper ca am postat unde trebuie.Sunt nou in domeniu,deci nu stiu prea multe. Masina mea a devenit macheta( acest lucru din prostia mea ca am aruncat telecomanda) dintr-o masina RC, cred ca scara 1:10 (in jur de 30cm) si anume o Toyota Supra. Masinuta a fost a unui prieten si am zis ca sa mai fac cate ceva la ea,unele le-am facut aseara azi voi continua:

-de umplut prize de aer aripi + capota;
-de umplut linia de la rezervor + proiectoare;
-de lasat mai jos - insa trebuie sa mai ma documenez nu prea stiu cum;
-evacuare dubla cu 2 iesiri sau poate voi incerca un difuzor + iesire dubla pe mijloc
-vopsit verde cu negru(in 2 culori o sa iasa,voi atasa si o poza la verdele care va fi);
-de vopsit geamurile sau o sa ii pun folii;
-de vopsit jantele, si aici o sa imi fie greu deoarece nu stiu cum sa i le scot;

magnifiqo is offline  
Old 10-11-10, 10:28   #2
model collector
Banned

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[Colectionar Machete]
[Honda]
[Hyundai]
[Toyota]
[PEUGEOT]
Default Re: Machetele mele - Magnifiqo

Imi pare rau dar ce ai pus tu aici nu poate fi considerata macheta. Poate se incadreaza la modelism dinamic, insa macheta statica cu siguranta nu este.
model collector is offline  
Old 10-11-10, 10:31   #3
promo
Colectionar Machete

Stage 5

promo's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]
[PEUGEOT]

superb..dar ai gresit zona....trebuia sa postezi la tuning...
promo is offline  
Old 10-11-10, 10:52   #4
magnifiqo

Stage 5

magnifiqo's Avatar

Member of:
[Opel]

@Model collector : Daca nu mai are telecomanda.....deci nu poate fugi....automat e statica,deci eu o consider statica.
@promo : mersi frumos , asa este m-am grabit.

Rog un moderator sa imi mute topicul la "Tuning machete" si imi cer scuze pt greseala.
magnifiqo is offline  
Old 10-11-10, 14:08   #5
model collector
Banned

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[Colectionar Machete]
[Honda]
[Hyundai]
[Toyota]
[PEUGEOT]

Are motor, interior? Si machetele mele daca le imping se deplaseaza, deci sunt dinamice! Daca nu te pricepi sau nu intelegi ce este o macheta, asta se invata, dar replici de genul celor pe care le dai tu sunt penibile.
model collector is offline  
Old 10-11-10, 15:43   #6
magnifiqo

Stage 5

magnifiqo's Avatar

Member of:
[Opel]

Quote:
Originally Posted by model collector View Post
Are motor, interior? Si machetele mele daca le imping se deplaseaza, deci sunt dinamice! Daca nu te pricepi sau nu intelegi ce este o macheta, asta se invata, dar replici de genul celor pe care le dai tu sunt penibile.
Sunt incepator in chestia asta,insa stiu ce este o macheta.Poate nu am cautat eu bine,insa nu cred ca exista o sectiune cu masini RC,si din nou ma repet cum nu am telecomanda, eu cel putin o consider acum "macheta".Daca consideri ca nu am ce cauta aici cu "macheta" mea, poti sa vb cu un moderator sa il stearga si nu am spus-o cu rautate,deci n-o lua iar ca o ofensa.
Eu totusi imi cer scuze daca te-a ofensat sau deranjat postul meu de mai sus.Sa ai o zi buna si astept un ajutor,niste informatii in legatura cu ce as vrea sa fac si cum as putea face asta. Multumesc.

Last edited by magnifiqo; 10-11-10 at 15:51.
magnifiqo is offline  
Old 10-11-10, 17:16   #7
bmwh548

Stage 5

bmwh548's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Colectionar Machete]
Default Re: Machete in lucru - Magnifiqo

Fa niste poze cu suspensia si "butucul" rotii, poate vine cineva cu idei cum sa-i cobori garda la sol si cum sa demontezi rotile.

Nu stiu ce fel de chit ai folosit (banuiesc ca ai folosit chit poliesteric alb), dar ai grija la smirgheluit. Caroseria e din plastic si e destul de usor sa smirgheluiesti prea mult o zona si sa strici liniile masinii. Ar fi fost mai indicat un chit fin (vezi pe topicul lui Fed Express ca am postat eu ceva) care sa se slefuiasca usor.
Old 10-11-10, 18:22   #8
magnifiqo

Stage 5

magnifiqo's Avatar

Member of:
[Opel]

@bmwh548 : Am folosit poxilina.Am fost f atent la smirgheluit,mai ales pe la portiere,luneta si altele, pentru ca sunt linii care le delimiteaza.Am pus poze cu prinderile caroseriei din ele ar fi solutia sa tai 1 cm, insa nu stiu daca se mai prinde apoi surubul

magnifiqo is offline  
Old 12-11-10, 16:08   #9
vGaBy

Stage 4

vGaBy's Avatar

Member of:
[VW]

Salut!Nu prea vad cum sa o faci mai joasa la tine,la mine este altfel prinsa.Ideea ta cu taiatul din prinderile alea cred ca e buna dar nu tre sa tai 1cm,cred ca e prea mult,incearca sa iei cu smilgher.
Old 12-11-10, 17:57   #10
magnifiqo

Stage 5

magnifiqo's Avatar

Member of:
[Opel]

Mai pun niste poze de azi,am gasit la fel jante ca cele ale mele de la alta masina si le-am sters cu acetona. Pe ale mele am incercat sa le vopsesc(voi atasa 2-3 poze) inas nu mi-a placut cum au iesit(nu am curatat buza...).si voi mai atasa o poza cu surubul fata de gaura n care intra.....deci as mai putea lasa-o jos.

magnifiqo is offline  
Old 19-11-10, 12:44   #11
magnifiqo

Stage 5

magnifiqo's Avatar

Member of:
[Opel]

Am vopsit jantele, am facut si pleoape si vreau sa le lipesc de capota ,s-o fac dintr-o bucata deoarece,chiar daca apoi nu se va mai ridica.Pe spate i-am pus slickuri.

magnifiqo is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -