M-am tot uitat la machete modificate pe aici pe forum si am cam prins si eu cat de cat gustul modificatului si am inceput si eu cu ce era mai usurel
Astazi am mesterit mai toata ziua la un FORD F150,pe care as vrea sa-l fac incet incet intr-un show-car. Momentan abia am mochetat-o si inauntru si in carlinga,iar dupa ce am mochetat-o am asamblat-o la loc si intamplator am vazut pe net o poza cu un pick-up dinasta modificat etC si mi-a dat prin cap sa ii pun un tub de nos pe care il facusem cu cateva ore in urma dar nu stiam unde-l pun si dupa vreo 2 ore am demontat-o iar si m-am apucat sa ii pun tubul de nos la care mai am de lucrat inca si anume Bratarile de prindere pe podea ca sunt prea mari(asa mi se par mie) si eventual sa schimb si "furtunul" ca si acela parca e cam gros... si ar urma Sa ii pun statii si difuzoare in toata carlinga,apoi o vopsire in albastru si...ne mai vin idei pe drum
Mai urmeaza sa ma apuc de un Porsche cayenne...dar intai sa terminam ce am inceput
Daca aveti idei sa imi mai dati si mie de modificat,sunt foarte bine primite
Astazi mi-am uitat poxilina la munca si inca o piesa care am vrut sa o fac ...si drept urmare m-am apucat de Porsche Cayenne i-am pus leduri in faruri,mi s-a parut cel mai migalos lucru pana acum sau mi s-o fi parut ca a fost prima oara cand am facut trebuie schimbat cel dupa partea stanga ca bate un pic cam incet si mai trebuie sa gasesc intrerupator ca nu am gasit momentan...
In prima poza sunt ledurile si firele la ele,inca nu erau cositorite ca nu mergea letconul dar l-am refacut si acum sunt cositorite
Si apoi am sarit direct la produsul aproape final o sa revin cu poze cand ii pun si intrerupatorul si cum am pus firele Sper ca am facut bine pana acum ce am facut
Astazi am facut 2 chestii la Ford ,si anume i-am scos mocheta veche si am facut modeling in carlinga vreo 30 minuteam remochetat cu alta mocheta si m-am ocupat de suspensii sa le las mai jos,si inca ar mai trebui lasate dar poate o sa gasesc niste jante mai mari sa nu umblu degeaba la suspensie .
In carlinga s-au adaugat 3"Subwoofere"(pt care am stricat 2 HW) tubul de NOS si urmeaza sa fac 2 ecrane,si inca vreo 2 sau 4 boxe si 2 condensatoare Dar condensatoarele nu stiu exact cum sa le fac...
App in poze nu este produsul finit la carlinga a fost montat in graba,mai trebuie nivelata mocheta
Vreau si eu niste sfaturi...si anume din ce as putea sa ii fac un capac la carlinga si cum ii pot pune leduri in faruri ca nu e ca la celelalte masini,se dau jos cu tot cu bara fata
Capac faci din plastic de la carcasele de CD-uri (cu grija ca e casant). O alternativa ar fi cartelele de telefon (plasticul din care sunt facute e excelent pentru asta, foarte maleabil, usor de lipit).
Mai sus ai doua poze cu bara data jos, pune o poza cu spatele barei sa vad cum e facuta. In principiu nu ar trebui sa fie o problema montarea de leduri. Sticlele sunt montate tot cu nituri din ce se vede...astept poza cu spatele sa imi dau seama exact.
Condensatoare poti face din condensatoare reale (cauti unele de cativa microfarazi la tensiune mica, iti spun maine valoarile exacte) si ai si scrisul de pe ele in felul asta. Daca le vrei stil crom le faci din tranzistori in capsula metalica (BD107 imi vine in minte acum, e foarte ieftin si se gaseste cam pe toate drumurile).
Bena este cea cu obloane pe 3 laturi Carlinga se foloseste in principiu la nave-avioane,vapoare etc dar se poate folosi si la masini pick-up gen dacia papuc respectiv si F150-u asta in fine nu e deloc important cuvantul in sine ca este interpretabil
Problema foarte mare nu cred ca ar fii cu ledurile,dar este vorba ca este ingusta rau bara si cred eu asa ca ar fii migala multa rau... dar probabil ca merita Am pus poze cu bara.si intrerupatorul as putea sa il pun sub capota zic eu..ca oricum motorul nu e de interes
Si inca o chestie care as vrea sa o fac si anume sa ii evazez aripile spate din ce am vazut pe topicul cu tutoriale ar trebuii sa fac in felul urmator: Spray Decapant pt vopsea,curatata vopseaua in totalitate,degresat,poxilina si chit auto,slefuit bine cu smirghel fin,grund si vopsit ?
Este loc suficient pentru leduri de 3mm acolo.
Daca vrei evazari...as zice sa mergi doar pe chit auto, depinde cat vrei sa fie de mari. Daca vor fi exagerate merge un strat de poxilina la baza (e mult mai rezistenta decat chitul) apoi chit pana la forma finala. Obligatoriu grund sa acopere imperfectiunile de la smirgheluire.
@ Edyopel nu am stricat 3 HW am stricat 2...pt rotile din spate doar dintre care una din roti cand am taiat-o a taiat si fata,care ma interesa pe mine...si am pus decat 3 roti si sa vad de care HW ma indur sa mai stric sa mai fac niste boxe
@BMW Foarte mult nu vreau sa le evazez,un 5 MM cred ca ar ajunge la asta,dar o sa vad cand ajung acolo Astazi N-am lucrat la nici una din ele decat la cayenne i-am revopsit rotile si am mochetat un S2000 Cu rosu Ai idee unde se gasesc roti de cumparat pt 1/24?
Si inca o chestie,eu sunt de parere ca ar trebui sa remodelez bena,parca nu este ceva extravagant ...
Dupa cum ziceam in postul anterior,am remodelat bena nici acum nu sunt foarte multumit dar o las asa si o sa caut sa ii fac un "capac"
Am mesterit astazi putin pe la amandoua si anume la cayenne i-am montat Intrerupatorul,merge brici acum am lasat-o nitel mai jos ca era prea inalta si nu imi placea si zilele astea trebuie sa imi aduca cineva material de mochetat sper ca am facut treaba bunicica macar
La F150,am remodelat bena,i'am pus 4 "boxe" tubul de nos,urmeaza intre cele 2 boxe dinspre fata masinii sa ii pun un "lcd" iar intre boxele fata si cele spate pe fiecare latura condensatoare si pe urma un "capac" la bena. pe langa asta am lasat-o inca un pic mai jos dar ma apropii de maximul ei pt ca are anumite denivelari pe dedesubt care daca o mai las atinge garantat de spate mai merge lasata dar fata e aproape maxim I'am pus si un fel de toba care am dat-o jos pt ca nu da bine deloc parerea mea,si vreau sa ii tai "roata de rezerva" sa o scobesc sa ii pun o bucata de antena cred ca este dar e cam cat cel din ultima poza la diametru. Sper ca am facut bine pana acum Mai urmeaza sa mochetez si oblonul ca sa fie treaba treaba
Sincer ... parerea mea e ca genul asta de masini (f150, f350) nu prea merg ca LowRider. Eu as incerca mai repede sa o fac mai inalta si cu niste jante mari decat joasa.
Oricum e doar o parere personala.
In rest imi palce ce ai incercat pe aici ...
Hehe Am postat niste poze cu una de genul...Cu toate ca nu ajung eu sa fac asa ceva ca nici prin cap nu prea imi trece cum as putea sa o fac sa arate ca aia si nu am nici piesele necesare etc... Dar cine stie poate imi da Doamne Doamne o idee )