Lucrand pe la alte machete aveam dorita sa pot schimba/adauga mai multe detalii la macheta...
Si cum piesele dorite se gasesc cam greu, m-am hotarat sa imi fac o imprimanta 3D plecand de la ideea sa pot face piese pentru machete.
Dupa aproape 2 ani si cateva incercari cu imprimanta, am ajuns la o calitate rezonabila a printului si zilele trecute am inceput lucru la un '69 Stingray Convertible care are prea multe lipsuri:
- motor + cutie viteze nu
- roti nu
- scaune nu avea => am luat de la alta macheta
- capota nu
- bord nu
- fata portiera stanga nu
- parbriz nu
- triple nu
Cu scaunele luate da la o macheta Jaguar(care va face parte dintr-un junkyard in viitor), am montat portierele care erau rupte de balama, am printat 4 roti in stil american (MAG U202 ca si referinta) si discurile de frana.
Planul pe termen scurt este sa pun cauciucuri la jante + discuriele cu etrierele sa la montez pe masina si sa fac capota.
Felicitari, foarte interesante proiectele! Am totusi cateva intrebari:
La ce scara sunt machetele si piesele?
La Jaguarul SS o sa schimbi rotile daca gasesti un set mai potrivit?
La ce scara o sa fie "junkyardul"?
Da....
Buna observatie. Tot ce se întâmple e la scara 1/18.
Jaguar SS ul va rămâne așa. Mai am o macheta, un Alfa Romeo care e asemănătoare la caroserie ( cam de prin aceeași era) pe care as vrea sa o fac mai bine decât SS ul.
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [Colectionar Machete] [RENAULT]
Re: Machete in lucru - RatRod Garage
bine ai venit!
Avand acea imprimanta 3D, nu pot spune decat ca poti realiza unele elemenete la scara si foarte bine. Acum nu pot decat sa iti urez bafta cu Corvette-le. Legat de SS as prefer alte roti pe spate ceva dintr-o bucata si pe fata ceva slim...
.... poate pe viitor am sa schimb rotile la SS (jante de camion ma gândeam sa printez)
Printre timp am făcut forma la capota, ish, și am printat 4 butuci sa pot prinde discurile de frâna și rotile.
Pentru moment sunt montate provizoriu mai mult.