Am fost aseara la Green,S-a apucat de bodykit,mai trebuie finisat.Masina ,din pacate,va fii un WIP(Work In Progress) pentru ceva timp,din lipsa de "fonduri".....deci,motorul va veni putin mai incolo.Pana atunci ,va fii doar de Stilyng
Iti dai seama ca o sa fie o demonstratie cu noul motor..........mai avem de facut stickerele.......si bineinteles sa vedem cum punem un parasolar cu HellRacers pe masina....si trebuie finisata caroseria,vopsita.....mai sunt destule de facut
Azi ma interesez daca a venit.A fost comandat de pe sierra.ro ......sau cv de genul...nu l-am comandat eu,Green l-a comandat.......Ceva in genul o sa fie culoarea....acum m-am apucat de a 2-a poza.Cand va fii gata o voi pune.Ma gandeam sa vorbesc cu green sa fie gata masina(cat de cat pana pe 2 Octombrie),ca sa vedem ce a iesit,si sa o vada si restul celor care au urmarit topicul asta....si poate si o mica demonstarie...
si deci.....inca stagneaza lucrul la masina....trebuia sa fie gata pana pe 10 ,dar mai e de lucru la ea......ce nu stiti inca este ca au mai intrat 2 masini in lucru..Ferrari 360 Spyder si Hummer H2 SUT.....si am inceput sa caut o masina mai speciala de drift...inca nu va zic ce....o sa vedeti....it's surprise>
Hummer-ul jumatate e gata,iar Mercedesul e DONE!!...saptamana asta o voi vopsii personal,Negru mat......A fost facut doar de styling...dar o sa iasa demential
Teoretic se da de-a latul,dar trebuie schimbate antena si telecomanda...pt a merge pe distante mai mari...astea o sa vina poate la anul....ca acum,trebuie sa ma ocup de club