![]() |
Machete in lucru - TaZzY E30
Salut,
am vazut si eu sectiunea aceasta de modelism si,dupa ce m-am gandit putin,am hotarat sa imi "modific" Mercedesul meu.E un C 230 Cdi,model 2000(nu stiu sigur anul).Pentru cei care au trecut in Aprilie Pe la standul Street Night Racers...aceea masinuta rosie teleghidata:D....momentan am desfacut-o complet ,maine ma voi duce sa iau vopsea.....si o voi face alta culoare.poze in curand:twisted: |
Re: Machete in lucru - TaZzY E30
POZE!POZE!POZE!
|
3 Attachment(s)
sper ca nu se supara TAZ ca i le pun eu:D!
|
Nu ma supar....Mersi mult....oricum urmeaza maine dimineata pozele cu ea demontata:).De asemenea,chiar va rog daca mai aveti poze cu masinuta mea ,sa le postati:D
|
Deci,m-am intalnit ieri cu Green_E30,care s-a ofeti sa ma ma ajute cu Bodykit-ul pentru Mercedes si vopsea:D........MULTUMESC GREEN PENTRU AJUTORUL ACORDAT!!!
|
Nu ai pentru ce !!!!
Pentru cei interesati pe viitor va deveni un R/C Drift Car:D! |
Exact........acum sa vedem ce va fii:D
|
5 Attachment(s)
Marea Destickerire:twisted:!!!
|
tre sa iti mai dau oglinzile,bandoul spate,stopurile,hardtop-ul:D....
piese marunte......astept sa vad cum o sa evolueze lucrarile la ea:D....MERSI INCA O DATA PENTRU AJUTOR,GREEN_E30 |
Eu iti fac caroserie restul !Da' tu aduna bani si pune pentru motor caucioace si restul:D!
|
e super misto masina nu mai am cuvinte deabea astept sa vad cum iese
|
Si deci......a inceput.....a fost coborata garda la sol.......are jante albe.....plafon fumuriu......azi o sa vina si pozele:)
|
4 Attachment(s)
in sfarsit pozele:twisted:
|
Pai si bodykit-u ala cu care te mandresti unde e ma???
Pana la urma la ce culoare vrei sa o vopsesti? |
Pai:Culoarea va fi verde,cum e oltcit-ul CME,iar bodykit-ul va fii in curand pe masina,alaturi de un motor de 20.000 Rpm si slick-uri:D:twisted:
|
All times are GMT +2. The time now is 00:58. |
- Copyright 2025 4Tuning