| Tuning pe machete Tutoriale, Proiecte, Realizari |
02-11-09, 11:44
|
|
|
CITROEN Driver
 Stage 5
Member of: [Nissan] [CITROEN]
|
Machete in lucru - VENOX
Salutare,
M-a luat capul si pe mine cu modificatul de machete  asa ca m-am hotarat sa modific o macheta, Ferrari F50-ul din dotare, scara 1/24. E prima mea macheta modificata, asa ca am nevoie de indulgenta  .
Mi-am dat seama ca e nevoie de extrem de multa rabdare ai atentie la detalii dar invat pe parcurs, si am observat ca un lucru facut a doua oara iese mult mai bine tocmai din cauza experientei acumulate. Am avut o investitie initiala destul de considerabila (materiale, machete donatoare, dremel etc etc) dar rezultatele si satisfactia pe care o ai cand iese ceva facut de tine e priceless
Asa ca, aici e, primul meu proiect, cu urmatoarele modificari pana acum:
-priza mica de aer fata (stil F50 GT)
-vechiul eleron "shaved" + eleron nou
-jante noi plus vopsite in alb
-modificare bara spate (mai urmeaza, atat am apucat sa fac deocamdata)
-centuri sport si doua butelii de NOS (buteliile trebuie refacute ca nu imi plac inca cum au iesit)
-detailing la motor (mai urmeaza si alte modificari la motor)
Planuri - inca destule - dar le veti vedea pe masura ce ajung sa le pun in practica.
Si am atasat si pozele, de la varianta stock la varianta actuala.
|
|
02-11-09, 17:59
|
|
 Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [Toyota] [2 Roti]
|
Re: Machete in lucru - VENOX
misto pana acum!!
bafta in continuare
jantele se potrivesc
|
|
|
03-11-09, 11:00
|
|
|
CITROEN Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by andrew 46
misto pana acum!!
bafta in continuare
jantele se potrivesc
|
Multumesc pentru apreciere si urari!
Aseara am montat si evacuarea, a trebuit sa frezez putin bara ca sa aiba loc cele doua tobe.  Azi sper sa termin admisia, doua filtre sport plus tubulatura aferenta.
|
|
|
04-11-09, 06:41
|
|
|
Skoda Driver
  Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [SKODA] [4Tuning International]
|
Quote:
Originally Posted by VENOX
Multumesc pentru apreciere si urari!
Aseara am montat si evacuarea, a trebuit sa frezez putin bara ca sa aiba loc cele doua tobe.  Azi sper sa termin admisia, doua filtre sport plus tubulatura aferenta.
|
interesant ce faci tu pe aici
am sa urmaresc sa vad cum iese
|
|
|
04-11-09, 10:08
|
|
|
CITROEN Driver
 Stage 5
|
sunt destul de multumit cum merge treaba, mai ales ca pun prima data mana sa fac asa ceva. idei mai sunt cateva, sa vad cum reusesc sa le aplic.
am montat si admisia, si am zis sa fac ceva cu farurile, din poze nu stiu daca va veti da seama exact cum arata, mai ales ca trebuia sa fac poze si din lateral. deocamdata mai are nevoie de multe finisaje, dar sper sa iasa bine si sa se integreze si mai bine mai ales dupa chituit, grunduit si vopsit.
in alta ordine de idei, inca ma gandesc daca sa ii mai fac ceva la caroserie sau nu, ce imi sta pe cap, este bara fata. pentru bara spate, cred mai frezez putin si ii voi face un difuzor in genul celui de pe F50 GT.
|
|
|
04-11-09, 12:13
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Colectionar Machete]
|
Pana acum mi-a placut...dar de acum zic pas. Farurile de F50 trebuiau sa ramana, daca voiai leduri trebuia sa iei leduri de 3mm si sa "prelucrezi" farurile existente (vezi la machetele mele). Asa nu prea mai seamana a F50...imi aduce aminte de Porsche mai degraba.
|
|
|
04-11-09, 12:34
|
|
|
CITROEN Driver
 Stage 5
|
Nu zic ca nu ai dreptate, chiar aduce a Porsche, dar am avut o idee si am zis sa o pun in practica. Nu voi pune leduri pe masina, am montat doar faruri din plastic. Ma gandesc sincer oricum inca daca sa o las asa sau nu. Singura chestie care ma retine e ca sunt foarte curios cum ar arata finisata.
|
|
|
04-11-09, 13:31
|
|
 Stage 5
Member of: [VW]
|
imi place idee dar trebuia sa faci faruruiel putin mai mici ,ca cele de pe enzo FXX
si nu a-s fi taiat partea accea din mijloc de la bara spate ,as fi facut dintr-o cartela un fel de punte intre cele doua ,asa cam ca in poza:
|
|
|
04-11-09, 13:40
|
|
|
CITROEN Driver
 Stage 5
|
da sa stii ca ai dreptate la faza cu enzo fxx, buna idee! thanks
cat despre partea din spate, am taiat in idea de a umple locul cu un difuzor in stilul f50 gt
|
|
|
04-11-09, 13:50
|
|
 Stage 5
|
si eu am vazut poza acceea dar ma gandeam ca arata cam kitsch ,pentru ca seamana foarte tare cu un McLaren F1 ,dar daca totusi faci acel difuzor macar fa-l mai rotunjit , ca in poza pare ca si facut din tabla sudata
|
|
|
04-11-09, 17:10
|
|
|
CITROEN Driver
 Stage 5
|
aici e chestie de gusturi cred, F50 GT e pana la urma produsa de Ferrari. pana una alta o sa incerc sa fac difuzorul ala sa se integreze mai bine, dar nu stiu daca o sa imi reuseasca  vom trai si vom vedea, poate ma apuc azi dupa ce termin cu farurile.
|
|
|
05-11-09, 11:10
|
|
|
CITROEN Driver
 Stage 5
|
Aseara m-am tot uitat si m-am gandit si iar m-am razgandit si pana la urma am decis. Poate unora nu le place, dar am decis sa raman la ideea initiala cu farurile, chiar daca seamana cu alte masini si s-a indepartat de fata clasica a unui F50, vreau ca farurile sa fie altfel si sa se vada ca sunt altfel. In realitate nu arata ca in poze, si e clar ca pozele nu le fac acestor faruri prea multa dreptate. Am incredere ca dupa finisaje si vopsit se vor integra foarte bine, mai ales ca masina va fi o culoare inchisa. Am mai atasat niste poze din lateral, pe care am omis sa le fac prima data. Asa ca din punctul meu de vedere, subiectul faruri e inchis, continuam cu proiectul  .
|
|
|
05-11-09, 14:19
|
|
 Stage 5
|
difuzorul la-i terminat?ce eleron ai de gand sa-i pui?....
pacat tousi de faruri
|
|
|
05-11-09, 14:29
|
|
|
CITROEN Driver
 Stage 5
|
Lasa, promit eu ca o sa arate bine farurile alea pana la sfarsit  ; de difuzor nu m-am apucat inca, am fost cam obosit ieri si nu mai aveam chef. Dar ma apuc azi. Cat despre eleron, aveam o poza facuta, dar se pare ca am omis-o. Bine ca mi-ai adus aminte.
Last edited by VENOX; 05-11-09 at 14:35.
|
|
|
06-11-09, 16:24
|
|
 Stage 5
Member of: [Colectionar Machete]
|
imi plac farurile...de abia astept sa o vad...
p.s:daca nu mai ai nevoie de sticlele farurilor(si grila spate dar cred ca ai nevoie),sa imi zici ca am nevoie de ele...merci si bafta
|
|
|
|
|