Imaginea pe care ai postat-o are niste "dungi" pe diagonala de care iti dai seama doar cand privesti de la distanta. Cand am modificat-o nu am reusit sa fac si dungile alea sa iasa bine, am reusit doar sa pastrez spatiile dintre "patratele".
Eu modofic pozele astfel: deschid o pagina noua in microsoft word si adaug poza pe care o doresc, setez acolo sus sa se vada pagina 100% adica real cum ar veni si maresc sau micsorez imaginea respectiva dupa cum vreau cu macheta in fata. Daca nu ati inteles sa imi spuneti pentru a va explica mai detaliat. Gresesc undeva sau este o idee bunicica ??
cu ce maresti,sau micsorezi???unde scrie micsorare sau marire????in word????explica-mi, te rog!
Scuză-mă, tu câți ani ai? Mă gândesc că noi corectăm degeaba,iar tu poate nici nu ai trecut în clasa a doua și noi te stesăm cu corecturile!Folosește,te rog, semnele de punctuație, în special cratima!
Descarca de pe Internet programul Irfanview (e freeware). Du-te la tabul Image si mergi pe resize/resample. Seteaza dimensiunile pe cm in loc de pixeli cum apare standard. Daca nu stii dimensiunile reale singura solutie sa faci mai multe incercari: redimensionezi, scoti la imprimanta pe foaie normala, decupezi si vezi daca se potriveste...daca da atunci te duci la centru cu imaginea si le spui sa scoata pe autocolant. Daca nu se potriveste incerci din nou.
Word e program specializat pe editare text...folositi programe specializate pentru editarea imaginilor. Irfanview e freeware si e cel mai accesibil. Nu are un milion de optiuni in care sa va incurcati si face exact ce aveti nevoie.
stiiti prin bucuresti unde as putea face si eu niste stickere ? am cautat, dar nu am gasit .. poate nu am cautat bine ... dati-mi si mie un pm ... va rog ..
Dap sau asa , dar pentru machete nu cred ca e chiar asa de importanta calitatea ca doar le tii in casa in vitrina , oricum ideea e super mie unul mi-a placut .
E foarte importanta calitatea, pentru ca e vorba de multe detalii pe un spatiu mic, iar noi aici incercam sa facem machetele cat mai realiste si mai detaliate.
multumesc mult pentru raspunsuri o sa caut zilele astea hartie autocolanta si imi pun imprimanta in functiune daca nu ma duc la kodac ... multumesc mult pentru sfaturi .. sper sa revin cat de curand cu niste poze cu supra mea si cu restul machetelor