salutari tuturor,ma bucur si ma rusinez totodata ca abia asa tirziu am gasit sectiunea asta,am vazut pe aici fff multe machete superbe,nu am apucat sa vizionez tot,dar cit am apucat,nu mi-am gasit "iubirile" mele prea bine reprezentate.daca gresesc,imi cer scuze anticipat,repet ca nu am apucat sa ma uit la toti ce detin si care cum e cu pasiunile.va dura ceva vreme pina sa pun ce am pe aici,e veche "boala" asta la mine ,si cum recent a venit fiul meu pe lume(recent....adik acu 10 luni...dar nah)trebuie cit mai pot sa afisez mini colectia mea(sunt ferm convins ca oricit as incerca,prea mult il iubesc ca sa ma pot supara daca incepe mai incolo sa faca drive-test cu ele...deja 3 au cazut prada-M6,porsche GT3,nissan 350z...).deasemenea imi pare rau ca aprox 50% din intreaga colectie nu mai este in posesia mea,tot ce a fost sub anul 1960 a plecat la cineva care le apreciaza mai bine decit mine..o sa le amintesc odata si pe ele si mai bine o sa il conving sa posteze si pe amicul meu care are numai pina in 1960.nu e o colectie ffff serioasa,sunt 1/24 si 1/18,modelele sunt cele care mi-au placut mie in realitate, nu am numai de la o firma sau numai serii limitate...sunt doar mai rare cred eu...desi sunt multe "americane" pe aici,incep cu una din singurele 2 "tunate" de catre mine(si singurele...promit)adik un f150 si o masina fff draga mie un - gt90.
a sa nu uit...sper sa nu incalc vreo regula ... din cauza ca mini pasiunea s-a transformat in maxi pasiune si se lucreaza la un proiect scara 1/1 la un chevy nova din 74...cam tot ce se vede daca e cineva interesat si ofera un pret rezonabil...o sa las id de mess mai incolo cind se va mai umple "galeria".mersi de atentie si sper sa gasesc citiva pasionat de americane pe aici.