Observ că eşti din 2005 ...cred că īn tot acest timp ai avut timp să citeşti regulamentul forumului ...dacă te-ai decis să faci acum un topic cu machetele tale ...foarte bine , dar asta nu īnseamnă că trebuie să bagi o scuză ca aia că domne , nu am ştiut ...ce nu ai ştiut ? Din moment ce toată lumea are " Machetele mele - X , Y , Z " de ce a trebuit tu să te consideri mai special ? Sunt persoane aici care au de 2 , 3 x colecţia ta sau chiar mai mult !
Īn legătură cu faza că "
Iti inteleg frustrarile specifice varstei " la adresa lui DrifterGT , te-ai gāndit că poate e mai mare ca tine ? Din cāte am observat dupa ce ţi-a scris primul post care este plin de adevăr ...la al doilea nu s-a pus la mintea ta .
Nu te mai lua după vārsta trecută pe forum că fiecare īşi pune vārsta la caterincă sau şi-o ascunde etc ...aşa că , mai uşurel cu faze de genu
Toată lumea a făcut 2-3 poze de īnceput la colecţie , după care a prezentat fiecare machetă īn parte , tu ai pus acolo la grămadă toată colecţia ...īn fine ..
Ai citit măcar regulamentul secţiunii , să vezi cu ce se papă ? Şi da ! La fiecare secţiune de pe forum există un regulament , te invit să-l / le citeşti