Radule, acum imi dau seama cate Minichamps-uri de la tine mi-ar trebui. Cam tot ce imi trebuie mie ai tu in ultimele cel putin 20 de prezentari. Oricum, sunt SUPERBE toate, ai felicitarile mele.
Machetele prezentate nu sunt niste raritati - poate BENTLEY urile sa fie mai rare si mai scumpe in acelasi timp - , sunt convins ca in urmatorul cincinal le vei fi achizitionat pe toate sau marea lor majoritate .
- FORD MONDEO sedan I 1993 - Minichamps
- FORD MONDEO sedan IV 2008 - Minichamps
OK, time 2 see some 'cobras' - de ce o fi vandut taica meu 200Dul, eu ce mai conduc atunci cand voi veni acasa, GOLF IV e deja outdated ! - Cobra never dies !
nu m-am orientat spre ele anume ca mereu au fost bimere de luat....de fapt imi lipseste doar cls si w123 sedan....si acuma ca tot au scos ei ...si coupeul....mai stau deoparte o vreme si adun bani, ca am vazut ce urmeaza la spark si TSM si ma doare la hepatita.....pentru pasionati....desi nu sintem prea multi....apare o serie de rolls royce dementiala.....incepand cu corniche , phantomurile, silver ghost si silver spirit....astept camarque....si alte bijuterii la propriu....