Asa este , 1/24 este foarte iubita de americani .
Nu am luat J.L. 1/24 intrucat erau prea grele si dealtfel masinile le aveam la 1/64 . Cat despre celelalte 2 branduri ... prea scumpe pt masinile pe care le ofera - modele vechi care nu m au interesat prea mult -
Am luat masini care imi placeau - promos sunt realizari de plastic fabricate in perioada aparitiei modelului respectiv si reprezinta masini care nu au mai fost produse si la o alta scara - 1995 TAHOE a fost totusi facut la 1/24 si de BROOKFIELD COLLECTORS GUILD insa este multicolorat de regula .
Dar nu am rezistat tentatiei de a lua un 1/24 GMP - desi aveam 5 variante la 1/64 J.L. si una la 1/18 - , BUICK REGAL este o masina care mi place mult
.
Surprinzator, desi la 1/18 ei produc machete excelente, 1/24 REGAL are multe extras fata de modelul 1/18 , acelasi brand : directie functionala , deschide usile si capota portbagaj, barele sunt metalice, interiorul si portbagajul -mochetate, exista presulete fata, scaunele sunt rabatabile iar parasolarele aidoma .
Asta nu inseamna ca 1/18 REGAL este o macheta rea - ca finisare este peste un WELLY/MAISTO - insa pb ca este un 'entry level' GMP .
REGAL este facut la 1/24 si de MOTORMAX .
1987 BUICK REGAL TURBO T