Re: Machetele mele - geckoati128
Inca doua Ferrari, relativ asemanatoare:
_ Ferrari bb512 Bburago Italy, rosu cu negru
Macheta a fost modificata "in bine" pentru ca lipseau o serie de detalii.
Modificari aduse (pacat ca nu am o poza cu ea si inainte de modificari):
_grila dintre faruri era din plastic alb, fara nicio logica. Acum este ca si in realitate, argintie.
_grila fata era uniform argintie, nici sigla nu se deosebea prea bine. A fost vopsita in negru si s-au evidentiat in argintiu doar sigla, proiectoarele si partile in relief ale grilei.
_incuietorile de la portiere: au primit cate un punct negru
_grila spate (dintre tevile de esapament) a fost evidentiata in argintiu, inainte era neagra
_scrisul "Ferrari" de pe capota motor (spate) era aceeasi culoare cu masina, acum este evidentiat in argintiu.
Modificarile aduse au fost inspirate din poze reale ale masinii.
_Ferrari 308 gtb Bburago Italy, rosu
Si aceasta a suferit modificari pentru ca nu avea destule detalii din fabrica:
_proiectoare fata evidentiate in argintiu, inainte erau negre, la fel ca si bara.
_grila fata era complet neagra, acum are partile in relief evidentiate in argintiu
_incuietorile de la portiere erau la culoare cu masina, acum sint argintii
_lacasurile de pe laterale si capota spate motor unde trebuiau sa fie logo-uri (probabil pininfarina) au fost vopsite in argintiu, cum ar fi fost logo-urile.
_ dunga neagra orizontala, inexistenta din fabrica. Masina reala o are, deci......
_tevi esapament evidentiate in argintiu, inainte erau negre complet
_cele doua grile de pe capota motor (spate) erau albe, total ilogic, acum sint negre
Si aceste modificari au fost inspirate din realitate (google sa traiasca).
De remarcat totusi ca Bburago nu s-a deranjat sa inzestreze aceste doua modele cu oglinzi si nici cu stergatoare pe cel din urma.
Pe viitor, daca voi avea materiale.... voi corecta si aceste neglijente ale producatorului.
Pana atunci...... enjoy!
PS: astept comentarii......pt ca aici chiar am pierdut ceva timp!
Last edited by geckoati128; 18-05-10 at 20:57.
|