ma bucur ca va plac "jucariile" mele sper sa las aceeasi impresie si cu cele mai mici
curand o sa imi vina standul pe care o sa le aranjez pe toate si o sa fac si o poza de grup
multumesc tuturor de aprecieri si ma bucur ca va plac modelele mele
Quote:
Originally Posted by Dark Side
Superba macheta !
Nota 10 pentru realizare mai ales ca nu e chiar atat de scumpa in comparatie cu alte Exoto-uri la momentul actual din cate stiu.
tinand cont de noua reducere care au facut-o cei de la exoto ,modelul acesta il poti cumpara NOU la aproximativ 200 euro si la mana a doua intre 100 si 150 de pe net .oricum pretul ii bun in comparatie cu ce era inainte................399 $ nou.
Si mai este o chestie la ei ,unele modele nu le poti cumpara numai daca esti membru de peste 1 an altfel le poti cumpara ........doar mana a doua
Felicitari pentru ultimele trei achizitii. Primul Ferrari e chiar o aparitie foarte rara pe la noi, nu cunosc alt detinator al acelui model. Am si eu cateva exemplare Exoto, precum si Ferrari-ul BBR si sunt foarte incantat de ele
cum am promis voi pune niste poze cu grupul de 1/43, speram sa pot pune o poza cu toate dar se pare ca inca nu voi putea ......si standul pentru ele va mai dura ceva timp asa ca voi pune doar cu ce am deocamdata.Calitatea pozelor este slaba deoarece nu mai am aparat foto si fac pozele cu telefonul (pana il schimb si pe asta cu vreo macheta )
Special pentru fanii OPEL
cum am promis voi pune niste poze cu grupul de 1/43, speram sa pot pune o poza cu toate dar se pare ca inca nu voi putea ......si standul pentru ele va mai dura ceva timp asa ca voi pune doar cu ce am deocamdata.Calitatea pozelor este slaba deoarece nu mai am aparat foto si fac pozele cu telefonul (pana il schimb si pe asta cu vreo macheta )
Special pentru fanii OPEL