Machetele mele Colectii personale de machete |
30-01-11, 20:11
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Colectionar Machete]
|
Re: Machetele mele - ksm170
Sper ca mai urmeaza un set de poze cu detaliile machetei...
|
|
|
30-01-11, 20:12
|
|
Stage 5
|
Chiar urmaream pe miniauto prezentarea, extraordinara macheta! Felicitari Cosmin pentru achizitie!
Andrei, nu printre... ci cea mai scumpa prezentata pe aici
Intr-adevar vad ca nu prinde la colectionarii de aici, mai bine mergea ceva 1/24 "modificat" pozat printr-o biblioteca, la care cadea toata suflarea sectiunii machete pe spate...
|
|
|
30-01-11, 22:39
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [Colectionar Machete]
|
Este cu siguranta o macheta extraordinara. Imi pare rau ca nu am mai stat sa o vad live. Am avut ocazia, dar eram pe fuga si n-am mai stat de ea ...
Nu va mai agitati atata ca nu se lasa comentarii ca sunt multi care abia descopera norev si autoart. Pana la asa ceva e cale lunga.
Si pe celalalt forum e oarecum la fel. Sunt prezentari de cmc=urila care nimeni nu a lasat macar un comment ...
|
|
|
30-01-11, 23:55
|
|
Banned
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [Colectionar Machete] [Honda] [Hyundai] [Toyota] [PEUGEOT]
|
Mai Cosmine e super tare macheta. Pacat de rotile alea sau poate e doar poza care le scoate in evidenta. Astept sa vad interiorul, asa de la distanta la ceasurile de bord sunt putin dezamagit. Ma asteptam la ceva in stilul celor de la Blue Train, care mie mi se par cele mai sexy.
La banii astia trezeste cele mai mari asteptari, care in cea mai mare parte mie mi-au fost confirmate.
Off: nu stiu la ce comentarii va asteptati voi, ceva gen:"Foarte frumoase, asteptam sa vedem si restul, Bine ai venit, citeste regulamentul"....? Eu cred ca este bine ca se sesizeaza cei care chiar au habar de machetele la scara si asta se vede din ceea ce prezinta si ce comportament au pe forum(uri). Atat ca si asa sunt iubit de multi.
|
|
|
31-01-11, 00:17
|
|
Colectionar Machete
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete]
|
Quote:
Originally Posted by ksm170
1932 Bugatti Type 41 Royale Esders - Bauer 1/18 - defapt 1/15.7
|
O macheta de nota 10 din toate punctele de vedere. Desi nu sunt fanul acestui gen de masini/machete, trebuie sa precizez ca ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place
Nu stiu pretul ei,dar cred ca este unul mare de tot E tipul de macheta pentru care merita sa renunti la 2-3-4 Autoart-uri, sau altele din clasa lor, pentru ea
Un lucru nu-mi place la ea...exact lucrul prin care se evidentiaza...lipsa farurilor. Arata tare ciudat asa
Felicitari
|
|
|
31-01-11, 08:48
|
|
REDACTOR 4TUNING
Stage 5
Member of: [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [4Rally]
|
O macheta senzationala.
Singurul lucru care ma deranjeaza sunt detaliile din bord.Insa asta nu e un minus major.Macheta impresioneaza prin dimensiunile sale.La design nu pot sa zic decat ca este o masina impunatoare, mult peste 99% din masinile fabricate in ziua de astazi.
Acei ani nu se vor mai intoarce niciodata pe strazi, insa macar in colectii ne putem lasa drogati cu aceste frumuseti.
Inca odata felicitari si asteptam al doilea set de poze. Poti sa pui 12-20 sau chiar mai multe fotografii ksm.
|
|
|
31-01-11, 09:16
|
|
Stage 5
|
da, mai urmeaza un set de foto, cele facute de ciprian, cu detaliile machetei, interior, motor, sasiu etc
sergiu, rotile chiar stau stramb. BAUER e un producator fara experienta, mai face si greseli. totusi nu-i stirbeste din farmec. bordul e genial, si este creatia unui carosier parizian - Andre Lecoq - care a avut misiunea de a recrea carosieria si interiorul. daca poze originale cu caroseria exista, cu interiorul chiar nu se mai gasesc. interiorul acesta este rodul imaginatiei si experientei lu Lecoq
radu, tocmai de-asta Esders imi place asa tare, pentru ca nu are faruri
judecata la rece, macheta clar nu-si merita banii - costa cat 3 CMCuri cum zicea cineva. insa judecat la cald - eu sunt pasionat de Bugatti iar Esders este 'the ultimate Bugatti' - merita efortul.
cu toate ca are detalii nemaiintalnite la vreo surata - bord din lemn, amortizoare cu foi functionale - macheta are si belele mari, demne de Maisto -mi-aduc aminte ca la 500k rotile fata stateau stramb
vreau sa mai zic ca defectele nu sunt asa evidente in realitate, pozele le accentueaza mai tare, si in plus nu sar in ochi, dimensiunile enorme iti iau ochii
|
31-01-11, 11:24
|
|
Banned
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [Colectionar Machete] [Honda] [Hyundai] [Toyota] [PEUGEOT]
|
Posibil ca rotile sa stea asa din cauza greutatii machetei?
|
|
|
31-01-11, 11:37
|
|
Stage 5
|
greutatea accentueaza efectul, insa am studiat basculele si nu sunt cum ar trebui sa fie, ca la Type 35 CMC
aceeasi problema am intalnit-o la 500k maisto, insa cum basculele erau de plastic, este de ajuns sa impingi in interior rotile si problema e rezolvata
|
|
|
31-01-11, 18:57
|
|
Stage 5
|
un nou set de poze cu interiorul si spatiul din spatele scaunelor
urmeaza maine poimaine motorul + sasiul
|
|
|
31-01-11, 19:36
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Colectionar Machete]
|
Astea da detalii
|
|
|
31-01-11, 19:52
|
|
Banned
Stage 5
|
Da, faina tare. Zi-ne dom'le ca are piele de strut pe scaune. Eu zic sa lasi prostiile, sa iei Coupe Napoleon, Veyron, Chiron, Atlanticul ce va sa vina si ai cea mai tare colectie. Daca iei toate variatiile de Veyron si cele vechi si astea noi, eu votez cea mai tare colectie de pe acum!
|
|
|
31-01-11, 20:22
|
|
Old School Cars
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [Old School Cars] [FORD]
|
este cea mai detaliata macheta care mi-a fost dat sa o vad.are detalii spectaculoase!
|
|
|
31-01-11, 20:31
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by model collector
Da, faina tare. Zi-ne dom'le ca are piele de strut pe scaune. Eu zic sa lasi prostiile, sa iei Coupe Napoleon, Veyron, Chiron, Atlanticul ce va sa vina si ai cea mai tare colectie. Daca iei toate variatiile de Veyron si cele vechi si astea noi, eu votez cea mai tare colectie de pe acum!
|
nu vrei s-o si finantezi?
|
|
|
31-01-11, 20:50
|
|
Banned
Stage 5
|
|
|
|
|
|