Machetele mele Colectii personale de machete |
27-11-09, 23:07
|
|
Stage 5
|
Machetele mele - nuculetul
sa incepem cu ZIS 110 , GAZ 12 ZIM, GAZ 13 CHAIKA, limuzinele stabilor bolsevici din perioada Hrusciov, Brejnev, si alti presedinti...Nu stiu prea multa istorie, deh... si continuam cu GAZ M20 Pobeda. Doar 2 machete pe zi a cate 6 poze pe bucata...cam naspa regula, dar...cred ca voi pune cate 3 poze de fiecare bucata, marind numarul de machete la 4... e permis Eagle? daca nu, sa-mi spui, sau stergi tu direct din poze, te rog. fara infractiuni si alte prostii
deci, savurati si salivati...
Last edited by coman razvan; 27-11-09 at 23:50.
|
|
|
27-11-09, 23:57
|
|
Banned
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [Colectionar Machete] [Honda] [Hyundai] [Toyota] [PEUGEOT]
|
Re: Machtele mele - nuculetul
Scara care cred ca este 1:43 si cine le face pe ele....
|
|
|
28-11-09, 01:00
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Colectionar Machete] [DACIA] [RENAULT]
|
Deci Eagle sa iti raspunda? Nu se mai ocupa el prea mult de sectiune ca are alte treburi, asa ca tot de mine dai! Si nu, nu se modifica nici o regula pentru nimeni!
|
|
|
28-11-09, 18:33
|
|
Colectionar Machete
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete]
|
Bravo Nicule, ma bucur ca iti prezinti colectia. Pune daca ai ceva poze de grup sa vedem frumusetile. Foarte tari astea de mai sus. Abia astept sa vad ce mai ai. Bafta!
|
|
|
28-11-09, 23:34
|
|
Colectionar Machete
Stage 5
|
"salivati" ??? cam greu fratele meu........
|
|
|
28-11-09, 23:45
|
|
Stage 5
|
Calin - mersi pentru aprecieri.
Model collector - sunt 1/43
radu_bv - nu inteleg...ma rog...
Urmatoarele rusoaice :
Gaz M20 Pobeda, Gaz M21 Volga, Gaz 69.
Te rog respecta regulamentul sectiunii!
Last edited by coman razvan; 29-11-09 at 00:33.
|
|
|
28-11-09, 23:50
|
|
Colectionar Machete
Stage 5
|
pai pe un forum decent,ceea ce se vrea a fi forumul asta, nu poti spune cuiva sa saliveze la prezentarea unei machete personale. sa savureze e altceva,dar sa saliveze in niciun caz
P.S. nu o lua in semn de rau, considera-l un sfat ca altfel vei fi privit in continuare
|
|
|
28-11-09, 23:54
|
|
Stage 5
|
Ok, Radu.
Razvane, te rog sterge tu cuvantul - salivati - multumesc.
Ma rog nu vad nimic nasol in acest cuvant...
Si eu salivez cand vad frumusetile (machetele, sa nu se mai inteleaga altceva...) altora si nu e o rusine...
Last edited by nuculetul; 28-11-09 at 23:57.
|
|
|
29-11-09, 00:27
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [BMW]
|
Intru pe topicul tau, citesc si evident ca nu mai apuc sa ma uit la machete pentru ca ma enervez si ies imediat. Azi ce crezi? Intru din nou uitand de acest lucru si enervandu-ma destul de tare ma apuc sa scriu un replay "destul de siropos" chiar cu riscul de a fi sanctionat. Exact inainte sa il postez imi dau seama ca nu are rost, gandindu-ma ca si ceilalti te-au catalogat ca si mine. Asta reiesind din modul in care ai fost primit. Inca nu mi-am dat seama, esti prea plin de tine, te crezi superior sau pur si simplu ai probleme de exprimare? As prefera sa fie ultima chestie, asa tot am mai ajunge la un consens. Te rog sa nu te obosesti sa ma cataloghezi in fel si chip, mai degraba reflecta putin asupra atitudinii. Multumesc. O seara buna.
Machetele sunt foarte frumoase si deosebite. Niste poze mai reusite daca se poate.
Din partea mea numai respect, tuturor celor care il merita.
|
|
|
29-11-09, 01:28
|
|
Colectionar Machete
Stage 5
|
Frumos primul ZIS. Este bazat pe un Packard 180 Victoria. Dupa ce americanii au oprit productia Pacard-ului rusii au cumparat (sau mai bine zis insusit) linia de productie si au inceput sa construiasca pe ea (a se intelege ca au mutat cu totul linia de productie si au luat si ce piese de schimb mai ramasesera p'acolo) si au inceput sa construiasca acest ZIS. Cum ii stim noi pe rusi copiatori nu s-au obosit sa schimbe aspectul limuzine lor asa ca a iesit ce a iesit. In final ei nu s-au oprit aici ci au construit si o versiune cabrio al acestui model.
Pacat de machete... pozele sunt foarte proaste.... (nu iti spun si eu nimic peste ce ti-au spus ceilalti considerand ca ei ti-au spus destule).
|
|
|
29-11-09, 20:18
|
|
Stage 5
|
cipilica --nu inteleg la ce te referi...
dark side -- deasemenea...
ma rog...
imi pare rau de calitatea pozelor, nu sunt facute cu aparat foto, ci cu telefonul, care are o camera destul de slaba. cam naspa, dar nu am ce face... deocamdata nu fac investitii in aparatura ultimul racnet. prefer sa investesc banii in machete. deci... asta e situatia...
nu am nici un aer de superioritate, sau altceva ci pur si simplu era un spirit de gluma. cei care nu stiu ce inseamna gluma inseamna ca au uitat sa mai traiasca si sa guste viata asa cum e ea, cu bune , cu rele, cu glume bune (dupa unii), cu glume proaste (dupa altii). fiecare om interpreteaza in felul lui...
corect , baieti ?
am uitat sa ii raspund ceva lui Model Collector: fabricantul acestor machete nu este clar. Poate fi IXO, IST, Hongwell, Cararama, etc., in generak o firma chinezeasca.
cert esta ca sunt chinezesti , pentru ca scrie pe blister - Sdelano v Kitae, asta insemnand - Fabricat in China, in limba rusa.
ele sunt comercializate de DeAgostini Rusia, in seria Autolegende URSS.
urmatoarele rusoaice:
GAZ M24 - 1 Volga , GAZ 2121 - Niva
Last edited by coman razvan; 30-11-09 at 00:52.
|
|
|
30-11-09, 08:20
|
|
Colectionar Machete
Stage 5
|
Imi place mult GAZ 69 si GAZ 2121 Niva, sunt super amandoua.
|
|
|
30-11-09, 08:39
|
|
Stage 5
|
Mersi mult, Calin. Ai pm. Se pare ca esti singurul care nu comenteaza la adresa mea... Ca vad ca ceilalti... Se simt cam lezati de prezenta mea pe forum... Urmatoarele rusoaice vor aparea cam pe la sfarsitul lui decembrie. Pana atunci nu mai am nimic nou din aceasta serie.
Last edited by nuculetul; 30-11-09 at 08:42.
|
|
|
06-01-10, 06:25
|
|
Stage 5
|
bravo,le am şi eu pe toate
|
|
|
22-01-10, 23:34
|
|
CITROEN Driver
Stage 5
Member of: [Freehand Design Usergroup] [Colectionar Machete] [4Rally] [CITROEN]
|
Re: Machetele mele - nuculetul
Nicule adresa ta o am , asa ca te calc .... daca mai prezinti multe d'astea ma obligi sa comit o "talharoaie" !!! :P Felicitari hombre, tare-s frumoase rusoaicele !!!
|
|
|
|
|