Machetele mele Colectii personale de machete |
29-11-09, 18:24
|
|
CITROEN Driver
Stage 5
Member of: [Nissan] [CITROEN]
|
Re: Machetele mele - VENOX
Teoretic dupa cum scrie pe spatele ei e din 2009. Dar nu apare pe site-ul Hot Wheels ca fiind din 2009... pe subiectul asta mai trebuie sa investighez si eu.
|
|
29-11-09, 22:33
|
|
Colectionar Machete
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete]
|
Arata-ne o poza.
Modelele acestea sunt rare si vorbind cu responsabilii cu jucariile din diferite magazine (hypermarket-uri) le vin foarte rar si nu mai multe de 3-4 in fiecare cutie. In anii trecuti (2007-200 aveai sansa sa gasesti si $uper Tre$ure Hunt$. Acum nu mai gasesti mare lucru. Atentie: In carreforu feeria cred ca poti gasi Bone Shaker T-Hunts. (nu prea e special dar sta bine la colectie)
Spor in continuare si respect!
|
|
|
29-11-09, 23:49
|
|
CITROEN Driver
Stage 5
Member of: [CITROEN]
|
Quote:
Originally Posted by VENOX
ce imi place cel mai mult este ca motorul e destul de puternic incat sa driftuiasca pe parchet si sa dea cerculete RWD POWA!
|
Pot sa confirm , azi am primit si eu unu dar rosu face la drift de rupe , si cerculetele pe parchet merg de numa numa, atat ca daca nu esti atent ajungi sa dai in ceva, si am deja cateva zgarieturi, dar am vazut ca si a ta are . Sper ca nu se supara nimeni daca pun 2 poze cu ea sa se vada diferenta de culoare, promit ca sapt ce vine fac si eu prezentare la toate
|
|
|
30-11-09, 00:09
|
|
CITROEN Driver
Stage 5
|
Da intr-adevar are zgarieturi si a mea, a avut cateva iesiri in decor Deci Dodge Charger RC de la Maisto e Dorifto Powa!!
|
|
|
30-11-09, 00:14
|
|
CITROEN Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Dark Side
Arata-ne o poza.
Modelele acestea sunt rare si vorbind cu responsabilii cu jucariile din diferite magazine (hypermarket-uri) le vin foarte rar si nu mai multe de 3-4 in fiecare cutie. In anii trecuti (2007-200 aveai sansa sa gasesti si $uper Tre$ure Hunt$. Acum nu mai gasesti mare lucru. Atentie: In carreforu feeria cred ca poti gasi Bone Shaker T-Hunts. (nu prea e special dar sta bine la colectie)
Spor in continuare si respect!
|
E foarte special mai ales ca despre Bone Shaker e vorba deci te rog frumos ! Multumesc pentru urari, sper sa mai gasesc T-Hunts!!
Asa ca aici sunt, machetele de Luni!
BONE SHAKER (Hot Wheels) 1/64 Extra: Treasure-Hunt
FERRARI 512M (Hot Wheels) 1/64 Extra: Engine Show
|
|
|
30-11-09, 00:38
|
|
Colectionar Machete
Stage 5
|
Frumos!
L-am luat si eu ca sa-l am langa celalalt Bone Shaker. Nu este foarte special, doar schema de culori iesind un pic in fata.
|
|
|
30-11-09, 00:43
|
|
CITROEN Driver
Stage 5
|
E special pentru mine, e singurul T-Hunt pana acum...
|
|
|
30-11-09, 08:34
|
|
Colectionar Machete
Stage 5
|
Am si eu Bone Shaker dar pe gri si impreuna cu un camion(la set). E foarte fain.
|
|
|
30-11-09, 11:53
|
|
Stage 5
|
Am vazut si eu odata Bone Shaker-ul, mi s-a parut interesant dar nu l-am luat. Pentru ca defapt nu este o macheta a unei masini reale, este un "OZN" daca il putem numi asa. Intr-adevar este frumos, iar T-Hunt si $uper T-Hunt sunt la mare cautare din cate imi dau seama. Repet, doar nu le putem numi machete, pentru ca nu sunt si masini reale (ar fi tare sa vedem un BoneShaker prin realitate, la cumparaturi.. )
|
|
|
30-11-09, 11:56
|
|
CITROEN Driver
Stage 5
|
Faptul ca e T-Hunt e singurul motiv pentru care l-am luat, in rest in colectie nu includ decat replici ale modelelor reale.
|
|
|
30-11-09, 15:13
|
|
Colectionar Machete
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by VENOX
Faptul ca e T-Hunt e singurul motiv pentru care l-am luat, in rest in colectie nu includ decat replici ale modelelor reale.
|
In legatura cu ce ai zis: HW si-a marit numarul de modele de masini reale pe care le scot ca modele noi (First Editions cum se numeau pana acum vreo 4 ani) decat in trecut. De exemplu seriile de la inceputul anilor 70' includeau numai modele fantaziste sau variante tunate (care nu se regaseau si in realitate) ale unor modele reale.
Multe machete "reale" fac matchbox care se axseaza numai pe astfel de modele. Ei le fac parca mai detaliate dar nu au foarte multe modele in base-line interesante.
|
|
|
30-11-09, 15:23
|
|
CITROEN Driver
Stage 5
|
Sa stii ca ma gandeam dupa ce mai imi gasesc niste modele de la Hot Wheels din seria de pe 2009 sa mai iau cate ceva si de la MBX pentru ca totusi sunt cateva interesante, putin mai scumpe dar intr-adevar par ceva mai detailate.
|
|
|
01-12-09, 00:36
|
|
CITROEN Driver
Stage 5
|
Pentru 1 Decembrie am ales doua machete, replici ale unor masini din anii '70:
1970 Buick GSX (Hot Wheels) 1/64
1970 Plymouth AAR Cuda (Hot Wheels) 1/64
|
|
|
01-12-09, 08:01
|
|
CITROEN Driver
Stage 5
Member of: [CITROEN]
|
Foarte faine , le am si eu dar in alte culori. Muscle car Power
|
|
|
01-12-09, 17:14
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [VW] [Nissan] [2 Roti] [FOTO] [4Rally] [4Wheels]
|
Mie imi place mult Buick`u la Plymouth nu-mi place ca este doar capota neagra ...daca mai adaugau ceva pe plafon sau spate ...arata altfel , succes !
|
|
|
|
|