Machetele mele Colectii personale de machete |
23-01-10, 15:27
|
|
Colectionar Machete
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete]
|
Re: Machetele mele - VENOX
Detalii slabe la Gallardo si pret mare. In ciuda acestor contraargumente sta si la mine pe raft. Byefocal II este doar o alta fantezie a lui Larry Wood & Co. ce sa zic. Design nu tocmai frumos cu multe unghiuri si un motor si mai fantezist cu 16 cilindri pozitionat in fata.
|
|
|
23-01-10, 15:37
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Dark Side
Detalii slabe la Gallardo si pret mare. In ciuda acestor contraargumente sta si la mine pe raft. Byefocal II este doar o alta fantezie a lui Larry Wood & Co. ce sa zic. Design nu tocmai frumos cu multe unghiuri si un motor si mai fantezist cu 16 cilindri pozitionat in fata.
|
La mine in thread ai spus ca e destul de frumoasa si ca ai luat-o pentru a avanpremiera la un model 1/18...Oricum, parerea mea ca merge intr-o colectie
|
|
|
23-01-10, 15:53
|
|
Colectionar Machete
Stage 5
|
Sii ce ?
Ca am observat ca stopurile nu respecta realitate, extinctorul una cu podeaua, jantele de Superlegerra, pretul prea mare pentru ce face, unghiul mic de deschidere al usilor, garda prea mare la sol, design gresit al barelor etc
|
|
|
23-01-10, 16:09
|
|
CITROEN Driver
Stage 5
Member of: [CITROEN]
|
Frumos Frumos , amenintari dinastea sa tot faci , asteptam si unele mai faine ca asta . Ma refer la VENOX si la ce a zis ca urmeaza , adica ceva pur sange .
Last edited by Creative256; 23-01-10 at 16:28.
|
|
|
23-01-10, 18:53
|
|
Colectionar Machete
Stage 5
|
Foarte fain Lambo-ul tau, imi place grafica lui. Bravo.
|
|
|
23-01-10, 22:12
|
|
CITROEN Driver
Stage 5
Member of: [Nissan] [CITROEN]
|
Quote:
|
Quote:
Originally Posted by Racer21
La mine in thread ai spus ca e destul de frumoasa si ca ai luat-o pentru a avanpremiera la un model 1/18...Oricum, parerea mea ca merge intr-o colectie
|
Quote:
Sii ce ?
Ca am observat ca stopurile nu respecta realitate, extinctorul una cu podeaua, jantele de Superlegerra, pretul prea mare pentru ce face, unghiul mic de deschidere al usilor, garda prea mare la sol, design gresit al barelor etc
|
Quote:
Originally Posted by Creative256
Frumos Frumos , amenintari dinastea sa tot faci , asteptam si unele mai faine ca asta . Ma refer la VENOX si la ce a zis ca urmeaza , adica ceva pur sange .
|
Quote:
Originally Posted by CALIN 79
Foarte fain Lambo-ul tau, imi place grafica lui. Bravo.
|
In primul rand zic multam fain pentru critici, argumente pro, detalii etc! Comentariile starnite despre macheta asta pot demonstra ori ca am inceput sa ma imprietenesc cu unii dintre voi, prin prisma faptului ca avem cu totii o pasiune comuna, sau ca pur si simplu aceasta macheta ieftina dar totusi scumpa pentru ce ofera, cu detalii slabe sau care nu au legatura cu realitatea, totusi place multora dintre voi (implicit si mie, ca doar am cumparat-o). Cine poate sa stie, adevarul e undeva la mijloc.
@Creative256: Promit sa nu dezamagesc totusi cu ce urmeaza!
|
|
23-01-10, 22:18
|
|
CITROEN Driver
Stage 5
|
E si normal sa ne imprietenim, eu spre exemplu am fost foarte bucuros cand am vazut ca nu sunt singurul om de 24 (anu asta 25) de ani care aduna masinute, ca in magazine e cam ciudat sa caut in standurile de HW cu o gramada de parinti care se uita la mine de zici ca is.... . Machetele tot timpu o sa aiba argumente pro si contra, dar daca ai cumparat e clar ca pentru tine au fost mai multe pro . Sper sa te ti de cuvant , imi place ca in colectia ta sunt multe elemente comune cu a mea si mai multe pe care le doresc si eu. Spor mare!
|
|
|
23-01-10, 22:41
|
|
CITROEN Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Creative256
E si normal sa ne imprietenim, eu spre exemplu am fost foarte bucuros cand am vazut ca nu sunt singurul om de 24 (anu asta 25) de ani care aduna masinute, ca in magazine e cam ciudat sa caut in standurile de HW cu o gramada de parinti care se uita la mine de zici ca is.... . Machetele tot timpu o sa aiba argumente pro si contra, dar daca ai cumparat e clar ca pentru tine au fost mai multe pro . Sper sa te ti de cuvant , imi place ca in colectia ta sunt multe elemente comune cu a mea si mai multe pe care le doresc si eu. Spor mare!
|
Stiu ce zici cand zici de parinti care se uita ciudat!
Fireste amice ca ma tin de cuvant, si pana una alta pun ceva ce am zis si dincolo pe thread-ul tau ca pun, si anume o pictura (in ulei, pe panza) executata de prietena mea, dupa o macheta! Enjoy!
Mercedes Benz 500 SSK (pictura in ulei) by Simona P.
|
|
|
23-01-10, 22:44
|
|
CITROEN Driver
Stage 5
|
Frumos! sa ii transmiti felicitari , eu unu nu am talent la creion si hartie, cred ca pictura in stilul asta e destul de complicata , oricum a reusit sa faca ceva frumos . Daca mai are si altele te rog sa le prezinti , zic eu ca merita si nu se supara nimeni
|
|
|
23-01-10, 22:52
|
|
CITROEN Driver
Stage 5
|
Multumesc, ii transmit! Mai are si altele, dar din pacate nu dupa machete sau masini...
|
|
|
24-01-10, 03:25
|
|
Stage 5
Member of: [2 Roti] [Colectionar Machete]
|
da frumoasa pictura! imi place...!
|
|
|
24-01-10, 03:40
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
Interesanta pictura Poate vb cu ea sa faca si unul la VW TYPE 181 ca este mai simpla asa :d Transmite-i felicitari !
|
|
|
24-01-10, 11:09
|
|
Colectionar Machete
Stage 5
|
Draguta pictura, daca are mai multe ar putea sa le expuna intr-o galerie sau pe un site de specialitate cum e 4Tuning pentru noi.
|
|
|
24-01-10, 12:44
|
|
CITROEN Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Julyo
da frumoasa pictura! imi place...!
|
Quote:
Originally Posted by gabitzUU
Interesanta pictura Poate vb cu ea sa faca si unul la VW TYPE 181 ca este mai simpla asa :d Transmite-i felicitari !
|
Quote:
Originally Posted by CALIN 79
Draguta pictura, daca are mai multe ar putea sa le expuna intr-o galerie sau pe un site de specialitate cum e 4Tuning pentru noi.
|
Multumesc pentru aprecieri si va asigur ca le voi transmite si ei
@CALIN 79, e la inceput de drum sa zic asa, e mai mult un hobby pentru ea, dar in timp cand se vor aduna mai multe picturi, cine stie, poate vor fi expuse undeva.
|
|
|
24-01-10, 12:57
|
|
CITROEN Driver
Stage 5
|
Iar azi dupa cum am promis, o masina de circuit pur sange. Cei interesati pot descoperi multe informatii despre masina asta aici.
PS: Maine plec din tara pentru o saptamana, asa ca la mine e pauza cu prezentarile pana weekend-ul viitor. Sa imi tineti pumnii, poate ma intorc cu ceva machete misto .
AUDI R10 TDI Le Mans (1/24) Motorama
|
|
|
|
|