Machetele mele Colectii personale de machete |
07-11-09, 17:55
|
|
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete]
|
Re: Machetele mele - Dark Side
94. VW Passat B5
103. VW Passat
19 Disney Car Mickey Mouse (.....);
20. Disney Car Donald Duck (.....);
eu te-am rugat mai demult sa le prezinti pe astea....
|
|
|
07-11-09, 18:10
|
|
Banned
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [Colectionar Machete] [Honda] [Hyundai] [Toyota] [PEUGEOT]
|
Disney car...........?! Frumoase Autoart-uri
|
|
|
07-11-09, 18:33
|
|
Stage 5
|
frate,vroiam sa vad si eu,ce are ...nu am vazut unul in viata mea,sincer!...scuzati off-topic
|
|
|
07-11-09, 18:39
|
|
Banned
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [Colectionar Machete] [Honda] [Hyundai] [Toyota] [PEUGEOT]
|
Daca are ce cred eu si mi se pare ca cred bine, e chiar bazat omul cu Disney astea.
|
|
|
07-11-09, 23:35
|
|
Colectionar Machete
Stage 5
|
Sunt masinutele alea din benzile desenate cu Mickey Mouse,Donald Duck,Uncle Scruge etc..... acum le reiau cei de la Mondo dar acelea pe care le am eu sunt Italy.... Model collector, vrei sa zici ca sunt prostii ?
|
|
|
08-11-09, 00:20
|
|
Colectionar Machete
Stage 5
|
TVR Sagaris si Estoque ambele 1/18!
Mai multe poze la cerere!
|
|
|
08-11-09, 00:22
|
|
Banned
Stage 5
|
Baga poze cu Sagaris, ca este de efect. Estoque, ajunge doar o poza, ma intelegi cred, e oaia neagra a familiei. Iar cu Disney chiar nu faceam misto, am vazut ca se vand la preturi bunicele pe e-bay, si se vor cauta mai incolo
|
|
|
08-11-09, 00:28
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Colectionar Machete] [DACIA] [RENAULT]
|
Deci! Iti spun acum si atat! Termina cu aceste aere de superioritate si aere de copil cu bani si alte idiotenii din astea! De la un timp incoace dai dovada numai de aere din astea super - prostesti care nu dovedesc inteligenta sau alte chestii! Dovedesc un singur lucru! Ca vrei sa te faci remarcat pe forum intr-un mod care nu iti face deloc cinste! Si iti spun sincer, lumea a cam inceput sa se sature de fitele tale! Am primit "n" pm-uri in care ma rugau userii sa fac ceva cu tine ca esti insuportabil! Ai mai fost banat odata pentru aceste aere si ai fost iertat! Este ultimul avertisment pe care ti-l dau! Verbal! Restul o sa fie numai cu avertismente care o sa iti restrictioneze accesul la forum DEFINITIV! Nu trebuie sa scrii "mai multe poze la cerere", daca vrei pui, daca nu, nu! Parca tu ai 2 " .... " si 4 " ..... " si ne faci in ciuda ca noi nu avem! Deja esti disperant! Potoleste-te!
Last edited by coman razvan; 08-11-09 at 00:32.
|
|
|
08-11-09, 14:09
|
|
Colectionar Machete
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by model collector
Baga poze cu Sagaris, ca este de efect. Estoque, ajunge doar o poza, ma intelegi cred, e oaia neagra a familiei. Iar cu Disney chiar nu faceam misto, am vazut ca se vand la preturi bunicele pe e-bay, si se vor cauta mai incolo
|
Daca zici tu ... Eu habar nu aveam.....
Estoque l-am luat ca a fost ieftin si ca e Lamborghini in rest.... numai de bine!
Quote:
Deci! Iti spun acum si atat! Termina cu aceste aere de superioritate si aere de copil cu bani si alte idiotenii din astea! De la un timp incoace dai dovada numai de aere din astea super - prostesti care nu dovedesc inteligenta sau alte chestii! Dovedesc un singur lucru! Ca vrei sa te faci remarcat pe forum intr-un mod care nu iti face deloc cinste! Si iti spun sincer, lumea a cam inceput sa se sature de fitele tale! Am primit "n" pm-uri in care ma rugau userii sa fac ceva cu tine ca esti insuportabil! Ai mai fost banat odata pentru aceste aere si ai fost iertat! Este ultimul avertisment pe care ti-l dau! Verbal! Restul o sa fie numai cu avertismente care o sa iti restrictioneze accesul la forum DEFINITIV! Nu trebuie sa scrii "mai multe poze la cerere", daca vrei pui, daca nu, nu! Parca tu ai 2 " .... " si 4 " ..... " si ne faci in ciuda ca noi nu avem! Deja esti disperant! Potoleste-te!
|
N-ar fi mai usor sa mai banati si gata ?!
Ca vad ca asta a fost ideea de cand m-a banat in vara inteligentul domn Eagle care este....
Si cat mai am sansa sa scriu: Multumesc celor care s-au uitat la colectia mea si la ce am scris eu si imi cer nenumarate scuze pentru aerele pe care le prezint la tot pasul si sper sa ne auzim cu bine IN ALTA PARTE
In rest, dl moderatori va rog macar sa nu stergeti topicul ACESTA ca sa isi clateasca oamenii ochii cu masinutele mele ...
Darius: Nu iti mai pot arata aici alea doua... dar lasa.... poate mai intri pe MA.ro
Last edited by Dark Side; 08-11-09 at 14:22.
|
|
|
08-11-09, 16:28
|
|
Stage 5
|
Pa! THREAD INCHIS!
|
|
|
13-12-09, 14:18
|
|
Stage 5
|
Sa iti mai acordam o sansa ... thread redeschis!
|
|
|
13-12-09, 15:23
|
|
Colectionar Machete
Stage 5
|
Merci ca ai redeschis topicul... inca putin si ruginea.
Oricum... sa va prezint cel mai nou model 1/43 din colectie.
Porsche RS Spyder "Test Car" ~ 2007 ~ Minichamps Dealer Ed.
Sper sa va placa,
DS
P.S. Pentru diseara: Primul set de poze cu Honda Integra "Mugen" Vers. de la AUTOart.
|
|
|
13-12-09, 15:30
|
|
Stage 5
|
Foarte frumos realizata... Ce detaliat e bordu Foarte frumoasa colectia ai
Adica asta? Abia astept
|
|
|
13-12-09, 16:04
|
|
Colectionar Machete
Stage 5
|
Da, fix aia!
Merci de aprecieri!
|
|
|
13-12-09, 17:28
|
|
Stage 5
|
acum ca ti s-a redeschis theard-ul,pui pozele cu disney car?????
Last edited by coman razvan; 13-12-09 at 17:44.
|
|
|
|
|