Se vinde Ford Scorpio 2.4i V6, 1987, motor 2.4, injecţie multipunct, 96 kW, cutie manuală 5+1, vopsea originală, fără accident, unic proprietar din 1996, adusă din Germania şi înmatriculată RO pe fundaţie (nu se plăteşte impozit), ITP 2012.
Masina are ABS, servodirecţie, trapă manuală (nefuncţională), geamuri electrice faţă, închidere centralizată, proiectoare ceaţă, scaun reglabil pe înălţime, volan reglabil axial şi vertical, cotiere faţă-spate, temporizare ştergătoare, display multifuncţional, geamuri cu tentă verde etc.
Vine la pachet cu: kit ambreiaj SACHS, electromotor, delcou complet, bobină de inducţie, burduf planetară Febi etc.
Maşina mai are nevoie de volantă.
Anul trecut i-am schimbat personal: cutia viteze (+ ulei OEM Ford 75W-90), injectoarele (Bosch), bieletele de direcţie (Febi), bujiile (NGK), filtrele (MANN) şi uleiul motor (Ford Formula Plus 10W-40), racordurile de frână faţă, lichidul de frână şi i-am făcut ITP-ul (valabil 09.2012). La articulaţii, frâne se prezintă OK. Nu bate, nu troncăne nimic. Am făcut câteva drumuri de Bucureşti şi confortul e exemplar. Nu e o maşină ţigănită, toate piesele sunt originale, până acum vreo 4 ani fiind servisată numai la Ford Bucureşti.
Maşina se află în municipiul Buzău.
PREŢ: 2.000 lei