Va prezint masina mea FORD CAPRI 1600 G.T. M-am hotarat sa o vand ! Astept calificative si intrebari ! Am si foarte multe piese OK,plus doua carti de service originale ! Pentru rapiditate tel. 0723.06.34.34. Nu prea am timp de forum ! SERIOZITATE MAXIMA !!!
Pentru ca am ceva timp la dispozitie cateva detalii in plus despre <<Capra>> mea !Motor 1600 cm ,4 cilindri in linie, Instrument de bord cu sase ceasuri active Original din fabrica,consola centrala(cal) cu ceas(orar) ,capota motor bombata (cu cocoasa, pentru nu eventual motor mai mare,dar si pentru un design mai atragator),electroventilator,filtru aer TUNNING - Belgia,6 jante originale magneziu (echipate cu cauciucuri 225\60\13 = 4 bucati Absolut noi) plus rezerva tabla OL echipata cu cauciuc 175\70\13 absolut nou ! Bujii Bosch 4buc noi,fise bujii sh dar orginale Ford,schimbat ansamble franare spate ,oale+saboti+pistonase+conducte+spalare,golire si inlocuire lichid frana (DOT 4).Spalat si inlocuit lichidul antigel cu unul Made by Hungary.Ulei motor+filtru noi Castrol .Instalatia electrica= revizie generala.Terosonata interior+pe dedesupt (cu rasturnare pe o parte cu dispozitive prof.)un urma curatarii cu peria de sarma cu FLEX-ul.Vopsea FERARRI ROSO = Made by Italy (4 kg)+1 Kg lac+Intaritor.Vopsitor pasionat de OLD TIMERE cu super cabina (cuptor) de vopsire si scule de prgatire si pistoale de ultima generatie !!! RECOMAND -BAG MANA IN FOC !!! Bordul mostenit,, rosu,, este doar <<spoit>> usor cu SPRAY,merge revopsit cu negru.Nu este spart,crapat chituit ,lipit,sau manarit e OK pentru cei 32 de ani ai sai !Inlocuit amortizoarele de la hayon (ereau varza).NUMERE CIRCULATIE ......G T E !Astept intrebari (serioase) .