Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Anunturi Auto VW

Anunturi Auto VW Masini VW de vanzare si piese pentru VW

Reply

Thread Tools
Old 28-07-15, 17:50   #1
minunatul

Stock

Default Stima

Detin un VW Bora 1.9 TDI 131 CP serie motor ASZ cutie automata 5+1 trepte.Am cumparat masina din Germania in luna februarie,am urmatoarea problema cu ea si am fost peste tot la mine in oras nimeni nu-i da de cap,deci masina nu trage realmente,are putin zvac in ea dar ca idee un ALH de 90 de cai ma rupe in doua la propriu in conditiile in care masiniile sunt cam la fel ca greutate etc,am fost nevoit sa fac si comparatia asta,am curatat turbina,EGR,toata instalatia,debitmetrul de aer l-am cumparat astazi nou si l-am montat,s-a simtit diferenta dar totusi e departe de adevar,am bagat 20 de milioane in ea deja si practic nu am rezolvat problema,mentionez ca astazi dupa schimbarea debitmetrului mi-a zis mecanicul sa o alerg putin si asta am si facut dar cand m-am apropiat de o intersectie era sa intru in masina din fata pedala franei sa intarit foarte rau si numai tinea farana,de asemenea mirosea foarte rau a incins si cand am dat sa plec cu ea de pe loc era moarta moarta parca mergea fara turbina,abeea am plecat de pe loc pana a urcat turatia greu pana la 2300 turatii dupa care a tras cat de cat pana la 3000 apoi iar moarta.Inainte sa schimb debitmetrul simptoma era ca si cum ar patina ambreiajul cand o acceleram blana urca rep[ede in turatii dar nu dezvolata putere.

Scuze pentru slagarul facut dar deja nu mai stiu ce sa-i fac m-a rupt de bani si fara folos.Daca ma poate cineva cu un sfat ii multumesc foarte mult.
minunatul is offline   Reply With Quote
Old 02-08-15, 20:07   #2
kamei

Stage 5

kamei's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: Stima

Senzorul de pe intercooler este defect...
kamei is offline   Reply With Quote
Old 03-08-15, 22:23   #3
minunatul

Stock

Default Re: Stima

O sa verific si asta ms mult pt sfat intre timp am schimbat si senzorul de la axul cu came si trage mult mult mai bine dar o sa verific
minunatul is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -