Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Anunturi Auto VW

Anunturi Auto VW Masini VW de vanzare si piese pentru VW

Reply

Thread Tools
Old 29-03-13, 21:48   #1
tache_mache

Stage 5

tache_mache's Avatar

Default Vand kit Brembo ceramic

Vand kit de frane brembo ceramic fata spate 6 pistonase fata cu 4 spate provenienta porsche gt3 pretul kitul este unul derizoriu 4000 euro tin sa precizez ca franele sunt in stare impecabila
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC01.JPG
Views:	113
Size:	78.0 KB
ID:	2734153   Click image for larger version

Name:	DSC02.JPG
Views:	92
Size:	68.1 KB
ID:	2734154  
tache_mache is offline   Reply With Quote
Old 30-03-13, 06:18   #2
ralu_

Stage 4

ralu_'s Avatar

Thumbs up Re: Vand kit Brembo ceramic

Cred ca ai vrut sa scrii 400 euro ....nu 4000.....
ralu_ is offline   Reply With Quote
Old 30-03-13, 10:08   #3
tache_mache

Stage 5

tache_mache's Avatar

Default Re: Vand kit Brembo ceramic

Nu am gresit cu nimic 4000 euro este pretul ! Pretul unui astfel de kit este de 40.000 de euro, daca ai sti despre ce este vorba nu ai face astfel de afirmati !
Old 30-03-13, 13:19   #4
DEVIL's Style
BMW Driver

Stage 5

DEVIL's Style's Avatar

Member of:
[BMW]
[Toyota]

Quote:
Originally Posted by tache_mache View Post
Nu am gresit cu nimic 4000 euro este pretul ! Pretul unui astfel de kit este de 40.000 de euro, daca ai sti despre ce este vorba nu ai face astfel de afirmati !
Pretul unui astfel de kit costa 10k-12k de euro , ca sunt date jos de pe o masina ce a venit de fabrica asa ! din ce am citit pe net e ca au probleme cu uzura prematura , ar fi bine sa informezi omul asupra marfii si la ce sa se astepte ! intradevar , in reprezentanta porsche , daca e sa fie schimbate sunt scumpe , dar pun pariu ca nu se aplica in cazul asta [ si chiar daca ar fii , nu sare de 18 mii de euro ]... multi au trecut la conversie cu discuri de otel din cauza ca acest kit , nu face fata cerintelor de track [ dar presupun ca stii si chestiile astea ] , iar porsche refuza garantia din cauza ca masina trebuie condusa in limite legale pe track [ wtf? ]

Ca pret e ok [ pe ebay am vazut ca se dau cu 5000 de euro complete cu suruburi , suporti , conducte ] , acum depinde si cati kilometrii avea masina si din ce an era modelul ! Bafta la vanzare !

PS : stiu despre ce este vorba !

Last edited by DEVIL's Style; 30-03-13 at 13:22.
DEVIL's Style is offline   Reply With Quote
Old 30-03-13, 13:38   #5
tache_mache

Stage 5

tache_mache's Avatar

Sunt putin oameni care au habar cu ce se mananca frane de genu ... ( ca o paranteza din propia experienta un disc de frana ceramic de audi s8 sau r8 costa 200 de mil si baieti nu il schimba le dau fata dreapta la strung voi cauta o poza cu un disc de 400 mm de r 8 pe strung ) kitu are in jur de 12.000 km de track numai de track si track sa facut porschele =))
Old 30-03-13, 16:51   #6
DEVIL's Style
BMW Driver

Stage 5

DEVIL's Style's Avatar

Member of:
[BMW]
[Toyota]

Quote:
Originally Posted by tache_mache View Post
Sunt putin oameni care au habar cu ce se mananca frane de genu ... ( ca o paranteza din propia experienta un disc de frana ceramic de audi s8 sau r8 costa 200 de mil si baieti nu il schimba le dau fata dreapta la strung voi cauta o poza cu un disc de 400 mm de r 8 pe strung ) kitu are in jur de 12.000 km de track numai de track si track sa facut porschele =))
Isi pun viata in pericol cu astfel de metode , totusi vorbim de masini puternice , nu de 90 de cai , nu inteleg ce e in capul lor sa recurga la asa ceva !

Oricum sper ca nu te ai suparat ca am completat niste date la franele respective ! Cine doreste un upgrade serios la masinile din concernul VAG ,le va lua oricum in considerare , dar tinand cont ca puterea de cumparare e mica pe piata noastra , cred ca ai avea sanse mai mari sa le scoti pe ebay ! Oricum am vazut ca ai puse la vanzare numai piese "premium" asa ca felicitarile mele ! Rar oamenii care sa se mai ocupe cu asa ceva ! Multa bafta in continuare cu vanzarile si sa ne incanti ochii cu astfel de "bijuterii" Stima !
DEVIL's Style is offline   Reply With Quote
Old 30-03-13, 18:08   #7
tache_mache

Stage 5

tache_mache's Avatar

Majoritatea dintre ele se vand pe ebay . La noi merge carpeala oricum nu condamn pe nimeni sunt oameni care dau 4000 euro pe o masina si li se pare absurd si aberant sa dai suma respectiva pe un kit de frane! Multumesc pentru urari
Old 05-04-13, 17:51   #8
tache_mache

Stage 5

tache_mache's Avatar

VINDUTE si au gasit masina !
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -