Quote:
Originally Posted by tache_mache
Nu am gresit cu nimic 4000 euro este pretul ! Pretul unui astfel de kit este de 40.000 de euro, daca ai sti despre ce este vorba nu ai face astfel de afirmati !
|
Pretul unui astfel de kit costa 10k-12k de euro , ca sunt date jos de pe o masina ce a venit de fabrica asa ! din ce am citit pe net e ca au probleme cu uzura prematura , ar fi bine sa informezi omul asupra marfii si la ce sa se astepte ! intradevar , in reprezentanta porsche , daca e sa fie schimbate sunt scumpe , dar pun pariu ca nu se aplica in cazul asta [ si chiar daca ar fii , nu sare de 18 mii de euro ]... multi au trecut la conversie cu discuri de otel din cauza ca acest kit , nu face fata cerintelor de track [ dar presupun ca stii si chestiile astea ] , iar porsche refuza garantia din cauza ca masina trebuie condusa in limite legale pe track [ wtf? ]
Ca pret e ok [ pe ebay am vazut ca se dau cu 5000 de euro complete cu suruburi , suporti , conducte ] , acum depinde si cati kilometrii avea masina si din ce an era modelul ! Bafta la vanzare !
PS : stiu despre ce este vorba !