ce culoare e?pune niste poze informative cu masina si cu interiorul.
nici loc suficient nu am unde sa le tin pe toate si eu normal le dezmembrez complet si piesele le pun intr-o hala iar coasca ia icm deci daca te intereseaza o poza anume degeaba_traim@yahoo.com (id facut in copilarie )) si vorbim amanuntit
dupa cum am promis astazi vin cu poza deci am si farurile si ceasurile bord numai ca ma pregateam sa o desfac si sa o bag in hala dar..........a venit zapada brrrrrrrr si am stopat lucrarile telescoapele+arcuri foarte bune jant etabla le vand ieftin etc pe cine intereseaza piese sa ma contacteze in aafara de radiator am absolut orice
nu e negrul care il caut eu.grila o mai ai?ce model e ? telescoapele de la portbagaj sunt bune ?
fff multe intrebari.pe rand :telesoapele porbagaj sunt bune,da e culoare neagra,si grila e rupta mai bhine zis ii lipseste o bucata cat tine farul din dreapta si e negru el in poze apare un cenusiu inchis dar nu e negru negru
grila o am dar ii lipseste o bucata cam cat tine farul din dreapta daca te intereseaza alte piese grila o dau mok,si frana de mana stiu ca era buna buna dar cu pielea nush ma uit si iti fac poza